KF-beslutet som inte fanns!

Opålitlig, otrovärdig  och okunnig C & S politiskledning!

Politikerna och Kyrkan. foto och montage WOH

Jag hade avslutat min rapport med följande ord om att inkompetensen gör ofta och flera fel än de vill veta om eller erkänna och vi kommer att avslöja dem. Den här gången behövde vi inte vänta länge. Jag hade inte riktigt hunnit publicera rapporten om KF presidiet då de bevisade sin inkompetens förrän nästa avslöjande representerades till mig av C & S samarbetspartierna. Ett avslöjande som bevisar den politiska ledningens enfald med enbart retorik och nollfakta.

Plats Bygdegården (Blåbandet) i Äppelbo, närvarande minst sjuttio personer.

Ägarna av fritidshus och fäbodstugor i Äppelbo hade bland annat bjudit in Vansbro kommun, Vansbroteknik, och Dala Vatten och Avfall AB till att närvara, ge information, förklaringar och svara på invånarnas frågor. ” med anledning av att Vansbro kommun utan någon information beslutat att uttaxera och införa sophämtning från fritidshus from 2017.05 01 kallas det härmed till mötet”

DVAAB var representerat av nya Vd:n och två andra ansvariga. Vansbro teknik var representerad  av P Skagerling och Uwe Weigel som var mycket försenad. Vansbro kommun var representerat av Stina Munters, Nils Erik Edlund och Nall Lasse Andersson.

Dessa ansvariga politiker, styrelse ordförande, kommunledning som tillsammans äger över fyrtio uppdrag, var som vanligt inte tillräckligt förberedda och saknade fakta. Weigel försökte som vanligt med retorik och struntprat men blev avslöjad och tystades ner genom att motparten fick världens största applåd.

P Skagerling som inledde mötet under inväntandet av Weigel blev informerad av mig att det inte fanns något kommunfullmäktigebeslut som tvingar fritidshusägare att beställa eller betala för sophämtning. Skagerling konsulterade övriga politiker, men troligen utan att få gehör. Det bevisar att de inte är intresserade av vilket beslut de tar och hur det påverkar invånarna. Viktigt för dessa politiker är deras egna arvoden, resten skiter de i.

Jag begärde ordet och förklarade att det inte finns något Kommunfullmäktigebeslut om sophämtning. Det blev alldeles tyst i salen som var fullsatt med minst sjuttio personer. Politikernas närvarande var en intermezzo, en episod, en teaterföreställning utan karaktärernas närvaro. De bevittnade hur de själva ljög för medborgarna. Vilken själv- förnedring. Jag tycker att det är äckligt.

Efter att Weigel hade fått mikrofonen lämnade han den inte ifrån sig, som vanligt blev det enbart retorik utan innehåll och mycket (lögn) löften.

Vi från Kommunpartiet kommer att följa ärendet och kommer att i fortsättningen vara med alla så kallade ”dialogmöten” och avslöja lögner direkt på plats eller med våra rapporteringar.

Kommunalråd, Förste vice ordförande, andra vice ordförande, KF ordförande, Vansbro Teknik ordförande, VT andra viceordförande, VT förste vice ordförande mm. Alla dessa politiska hjältar kom för att diskutera och informera om ett beslut som inte ens fanns.

Vilka ansvarsfulla ledare. Gå och lägg er.

Igen kunde vi avslöja att den politiska ledningen inom samarbetspartierna C & S och C, Kd och medlöpare partierna är definitivt mycket opålitliga, otrovärdiga och okunniga.

Wahan Ohaness Harutun  KOMMUNPARTIET FÖR KOMMUNENS BÄSTA


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.