Kontinuerligt misslyckande, del två.

Del Två av Kontinuerliga misslyckande, Varför

I början av 2015 fortsatte Alliansen styret nu under Stina Munters som hade tagit över efter att Westhed kastade in handduken. En ekonomi som inte gick att rädda och den misslyckade kommunledningsgruppen var tvungen att acceptera min kritik. De var slut och hade tappat kontrollen över verksamheterna totalt., men de accepterade inte mitt förslag att lämna ifrån sig sina uppdrag.

Missbruk av lagar inom skola, missbruk inom socialtjänsten, missbruk av LSS- rättigheter, missbruk inom personalhanteringen, missbruk inom säkerheten och inte minst kompiskorruption i form av svågerpolitik där har jag yrkat på inköp och anställningsstopp. Listan är lång.

Den senaste tiden får vi fler och fler klagomål riktade mot  Socialtjänsten, Skolan, Personalhantering och inte minst kritiken mot hur folk blir behandlade av chefer. Folk som ringer för att får information blir utskällda och behandlas som dårar. (det gäller endast en del av chefer vill jag tillägga).

Folk som får sparken i andra kommuner tas emot med öppna armar trots dåliga meriter. Behörig personal, lärare  och chefer på andra nivån lämnar kommunen pga. de så kallade högre chefernas beteenden som påverkas av deras sin egen oduglighet.

Vi behöver kompetenta chefer för att kunna behålla en kompetent och trygg personal med hög ambition för att driva fram utvecklingen för kommunens bästa. Börja saneringen genom att byta ut två verksamhetschefer. Den tredje söker jobb och hoppas att hen får det snart.

Missa inte min rapport om Partistödet för år 2017 och KD, L och S skamfulla beteenden.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.