Oss kan du lita på!

Tidningen kommer inte att publicera det här svaret på Runnbergs andra hopp på mig., men jag tycker att det är viktigt att folk vet om vad som pågår mot mig och mitt parti. Tack vare Runnbergs attacker emot mig väckte tjänstemannaväldet och deras medhjälpare en ny front som jag kommer att försvara mig emot genom att berätta sanningen. Skandalen är mycket större än (trolöshet mot huvudman) Demokratiberedningen är djupt inblandad, likaså KF misslyckandet och dess ledning. Juristerna vet lite mer om lagen än ”kommunens experter”.  Jag är beredd.

De vet att mig kan de inte tysta ner, men de hoppas att tysta ner de övriga politikerna och tjänstemännen och det har de lyckats med. Titta bara på skandalen om Covid-19. Avdelning två tömdes redan på fredagen och då var smittan redan ett faktum, men våra experter pratade en vecka senare om sekretess och sitter fortfarande kvar på sina poster.

Var är krisgruppen?

Jag tycker att dessa händelser är viktiga att publicera. Folk måste förstå varför chefer och en del politiker började hata mig. Men avslöjanden kommer att fortsätta.

Här på kommunpartiet.nu kan ni läsa sanningen gratis.

Runnberg det du håller på med är påhopp och har inget med journalism att göra.

Du känner skam att ha blivit avslöjad av en amatör. Det behöver du inte, det är sällan någon kan bluffa den här amatören. Jag är fri från alla negativa influenser och kommer inte att förnedra mig eller någon annan genom att ljuga. Jag tar inte heller något uppdrag på mig utan att veta att jag blir en av de absolut bästa.

Jag kommer att besvara dina frågor med några exempel.

Tack vare kommunpartiets krav på sänkt personalantal från 749 till 550 och kravet på att ekonomin är överordnat alla övriga krav och att alla verksamheter följer KPs ”budget disciplin”, nådde vi målet ekonomi i balans redan 2012. Det höll inte länge, redan 2013 hade vi en budget deficit på 13 miljoner kronor och förfallet fortsatte. Det kallar jag för inkompetent förvaltning Runnberg. De flesta av dem sitter kvar på sina poster.

Medlemmar i Journalistförbundet förbinder sig att följa de yrkesetiska reglerna. Hur många av de 13 etiska reglerna har du brutit emot med din falska ensidiga rapportering?

Du skriver följande. Han (jag) försöker få kritiken att handla om presstödet och visar då att han (jag) inte vet att 1. DT inte får något presstöd och 2. Presstöd är en statlig fråga. Runnberg du vet ju inte ens att chefredaktören själv har för några månader sedan rapporterat om ärendet. Nu förstår jag varför du använder andra medel än sanningen.

  1. Visste du att jag var den politiker som har fått största och flesta applåder i Vansbro kommuns politiska historia någonsin. Varför beslutade KF att förbjuda applåder vid KF-möten?  Avundsjuka? Mindervärdighetskomplex? Varför saboterar man en utmärkt fungerande vital KF? Varför vill man inte ha Webbsända möten?
  • Vid ett KF-möte yrkar de flesta ledamöterna bifall till mitt förslag. Ordföranden Weigel förklarar förslaget som Larssons (KD) förslag. På mina protester vrålar han i 23 minuter om vilken inkompetent och elak politiker jag är mm. Jag ska sätta mig och vara tyst annars måste jag lämna mötet. Det här kallar jag för nazi metoder Runnberg.

Alla satt och stirrade mot golvet tills G Gustafsson (V) fick nog, reste sig upp och ropade nu räcker det Weigel. Det är Harutun som la förslaget. Vad gör ordföranden? Istället för att be de förtroendevalda om ursäkt och tacka Gustafsson, fräser han mot henne ”varför sa du det inte tidigare”.  Är det den demokratin du vill ha i Sverige Runnberg? Bedömer du den varelsen som en frisk människa, för mig är dessa enbart figurer inga människor.

De kommer med din hjälp att fortsätta ljuga för folket för att klara sig själva.

Wahan Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.