30-35 tjänster hotade Del ett

Demokrati till varje pris foto och montage WOH

Denna artikel som vi har delat i tre delar var publicerat i dt, Falu Kuriren den 6 december 2012av redaktör Sven Thomsen. Sven.thomsen@dt.

Det är vettigt av PAW att erkänna sitt misslyckande, men det beklagligt att han inte törs erkänna att Kommunpartiet hade rätt igen. Vid ett extra möte om bokslutet pekade jag just på den frågan och hur de inte ska göra för att lyckas. Jag säger det igen utan Kommunpartiet kommer ni att misslyckas igen.

Kommunen styrs av samma politiker och chefer som har suttit för länge i varandras knän och försvarar sina poster. Efter många år av maktmissbruk förväntar vi oss inga konstruktiva åtgärder för att få koll på den ekonomiska krisen som ekonomichefen varnat för, de har vant sig att misslyckas. Läs ”kommunpartiets oförändrade politik” på den här sidan.

De är en kartell och kommer snart att förklara att man över partigränserna har kommit överens om att införa skattehöjningar. S-ledningen har förlorat sin kredit hos gräsrötterna som inte tolererar sparkandet av fotfolk i utbyte mot chefernas förmåner och är på hugget, så snart de hotar kommer PAW att dansa efter deras pipa för att inte förlora sin post som han är så mån om.

Kommunpartiets grundpolitik ligger sedan 2005 fast och är oföränderlig. Trappan sopas uppifrån och ner.

Populism är när vänster och högerkartellen lovar våra elever datorer för flera hundratusentals kronor. Våra elever har ingen grundutbildning om hur man ska använda dessa datorer i utbildningssyfte. Inte heller har våra lärare dessa kunskaper. Därför är Kommunpartiets krav att först satsa på en gedigen utbildning till våra lärare i användandet av datorerna i utbildningssyfte innan en enda krona får investeras i nya datorer. Vi vet att vi ha alla vettiga lärares stöd i vårt krav.

Vilka är populisterna?

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.