30-35 tjänster hotade Del tre

Demokrati till varje pris foto & montage WOH

Denna artikel som vi har delat i tre delar var publicerat i dt, Falu Kuriren den 6 december 2012av redaktör Sven Thomsen. Sven.thomsen@dt.

Jag vill publicera en del av inläggen som vi inte hann kommentera innan artikeln stängdes för nya kommentarer.

Ett inlägg av synonymen ”H” som jag anser vara mycket intressant pga. att personen verkar vara extremt avundsjuk och agerar under stress och hattvång trots att han/hon håller till 100 % på det vi står för och strävar efter att förverkliga.

KP: s Annika Nordin skrev följande inlägg: Hur många chefer behöver undersköterskor? (som står närmast vårdbehövande)? Låt lönen gå till de som vårdar… inte deras chefer!

Synonymens ”H” svar till Annika:

Det är en ytterst befogad fråga Annika! Vad tycker du själv? Vet du t.ex. hur många ”chefer” det finns på Söderåsen kontra hur många undersköterskor? En (!)… Vilket innebär att undersköterskorna ska hinna med allt mellan himmel och jord förutom att just ge omvårdnad till boende. Men det är enkelt att kasta ur sig populistiskt rappakalja … precis som WOH. Fy för populistiska partier snacka om egenintressen!!

 Mitt svar till synonymen ”H”: Hej ”H”

Tack för stödet. Jag förstår inte varför du är så bitter på KP, mig (WOH) och vår moraliska och rättvisa politik. Du bekräftar ju själv omedvetet, precis det vi strävar efter och instämmer helt i vår politik. Fler än en chef på Söderåsen är inte acceptabelt och så ska det bli i alla andra verksamheter. Fotfolk betyder inte enbart undersköterskor, även i kommunhuset finns det några fotfolk.

Trots allt välkomnar jag dig inte i vårt parti. Vi tar emot hederligt folk som står för kommunens bästa. Populister, Hoppjerkor och hatfulla personer må söka sig till andra partier.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.