Motionen, utredarna-utskotten-nollorna.

Innan jag börjar med själva motionen, utredarnas inkompetens, fientligheten mot de anställda KP-medlemmarna i kommunen och politikernas diskrimineringspolitik mot mig och mitt parti, vill jag hänvisa till vår motion om motioner. Du hittar den på vår hemsida under vår politik – motioner.

Demokrati-till-varje-pris

KP:s Motion om motioner som de förtroendevalda har sagt nej till både i KS och KF utan att ha sett motionen (den fanns nämligen inte med i KF handlingarna och enbart hälften i KS handlingarna) har jag skrivit för att just undvika missförstånd som i det här fallet.

Den motionen är en del av ett arbete som jag gjorde och som var bestämt vara grundarbetet för installationen av demokratiberedningen som vi egentligen kan lägga ner.

Ordföranden vägrade att acceptera den, men Bertil Wanke (S) såg potentialen i arbetet och kunde få igenom hälften av innehållet med i installationen. Även själva Demokratiberedningen var ett förslag av Kommunpartiet som K-rådet Larsson och dåvarande K-chefen inte ville att det skull bli känt att det var Kommunpartiet som var initiativtagare.

Nu till motionen. Utredarna och utskotten skriver: Motionen handlar om mathållningen på kommunens seniorboenden. Eftersom kommunen inte har några seniorboenden utan bara särskilda boenden och hemtjänst för biståndsbedömda enligt socialtjänsten, faller motionen. Utskotten och kommunstyrelsen anser motionen därmed besvarad.

Kommunen har ingen kostpolicy och precis som med våra andra motioner och efter tio år av saknaden av en policy skyndade de sig att ta fram en ny plan/policy och därefter anser de att motionen är besvarad. Jag anklagar dessa nollor officiellt för inkompetens, mobbning och diskriminering.

Efter att jag har anklagat dem för diskriminering etc. ansåg deras nya starka man att han var tvungen att bryta överenskommelsen (konspirationen mot mig) med S och de övriga partierna och bifalla yrkandet för återremiss. Medlöparna inom S och övriga Allianspartierna underordnade sig diktatet och sa ja och vi är fortfarande inte till salu.

Jag vill härmed tacka V för det stöd vi fick.

Wahan Ohaness Harutun, Vansbro


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.