Aktivitet 134

Jag hade tänkt svara Larsson, men tyvärr var artikeln stängd för nya kommentarer.

Att säga sanning utan hat Foto & montage WOH

Som vanligt skickas Larsson fram för att försvara ”mygel och hyckleri” styret. Få se hur stor belöningen blir den här gången. Sedan årsskiftet 2010/2011 styrs kommunen av en chef som ett privat företag.

Larsson har rätt, i motsats till anställningen av centerpartisten var den här tjänsten utannonserad. Nio av femtiofyra sökanden var medborgare med invandrarbakgrund. Två av dessa hade absolut toppmeriter. Även för den tidigare annonserade rektorstjänsten för Smedbergskolan sökte några ”svartskallar” jobbet. Flera med mycket höga meriter och en av de sökande hade jag direkt anställt med option till skol respektive kommunchefs jobb. Men den tjänsten fick en annan som lämnade kommunen efter några veckor.

När det gäller A Gyllenvåg så önskade jag honom lycka till efter ha att läst det i tidningen att han hade fått jobbet, Larsson var närvarande. Tidigare hade jag föreslagit honom som ordförande/samordnare för integrationsgruppen, men ”quatron” däribland Larsson själv hade bestämt Larsson istället och så blev det.

Som tidigare sagts styrs kommunen av en chef som har total kontroll på både politiker och tjänstemän. Exempel: jag begär av ekonomiavdelningen information om kostnader för förhandlingar om Rindi (kallad aktivitet 134), jag misstänker ”fusk” och mina misstankar blir bekräftade. Tidigare fungerade det hela utmärkt, men nu meddelas jag att kommunchefen har hand om det.

Erfarenhetsmässigt betyder det mörkläggning av information. Vid kontrollen ser jag att den viktigaste delen fattades, nämligen betalningsdatumet som bevisar fusket. Man har än en gång inte bara hemligthållit viktig information för kommunstyrelsen utan även ljugit i syftet för egenintressen.

Facit: kommunchefen bestämmer vem som blir anställd. Ingen får lämna information utan tillåtelse från kommunchefen heller, inte ens kommunalrådet. Exempel: jag frågade Westhed om kommunen är med de övriga kommunerna och begär mer pengar av staten till mottaganden av de behövande människorna. Svar: Jag vet inte jag ska fråga Elisabeth och jag väntar fortfarande på svar.

Vid det senaste ks mötet uttryckte några ”styrande politiker” sitt missnöje och sitt eget misslyckande bland dem T. Larsson som alltid sa emot mina rekommendationer, men Westhed och hans ”harem” fortsätter att mörklägga sanningen. Jag kommer att skriva en serie om några politiker och kommer att börja med T Larsson. Facit av hans valnederlag, hans misslyckande inom vård och omsorg, hans opålitlighet som samarbetspartner och hans rädsla för Kommunpartiets ödmjukhet, högmoral och principfasthet.

Gud, vi ber dig att vara barmhärtig med dessa varelser, för de vet inte vad de gör.

http://www.dt.se/nyheter/vansbro/1.5857065-anders-tar-emot-nya-vansbrobor

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.