Ännu en gång Gunnel Gustafsson!

Test. Webb-sänt möte, 29 september 2020.

De senaste veckorna hade jag mycket att göra med några maktmissbrukare inom politik och chefer som styrs av hat och hot som vill tysta ner mig för att lägga locket på all information som avslöjar deras misslyckanden. Deras kontinuerliga debacle tvingar dem till att strunta i all moral och etik och gör dem till lögnare.

Vi är lokomotivet i kommunpolitiken!

Nu är det så att överklagan är skickad till förvaltningsrätten och nu har jag lite tid att skriva om de övriga händelserna. När det gäller överklagan är det så att ärenden som kommer till politiken för behandling är inte kompletta och när man kommer med kritik får man svaret (du kan ju överklaga beslutet om du vill).

Bravo Gunnel!

Ett exempel: Vid ett KF-möte yrkade Moderaterna att ett visst ärende skulle återremitteras. Centerpartiet som inte hade förstått ärendet heller, men som alltid vill ha sista ordet begärde ajournering som beviljades och yrkade ändå bifall till återremittering. Innan beslut kunde tas förklarade jag för de närvarande politiker och chefer att det inte fanns någon laglig anledning till att återremittera ärendet. Jag bad dem att komma fram och berätta för mig vad som ska ändras. Efter häftiga diskussioner har de till slut förstått att jag igen hade rätt.

Både M och C var omedvetet villiga att missbruka lagen för egenintresse. Varken Moderaterna eller Centerpartiet hade förstått vad som gäller. Inte heller visste KF-presidiet bestående av C, KD, k-chefen eller KF-ordförande själv även han en centerpartist vad som gällde. Naturligtvis var de förbannade på mig för avslöjandet, men Kommunpartiets krav ” prestera eller gå”. Måste gälla för alla även k-chefen och ordföranden som har tredubblat sina arvoden.

Dem gör som vi säger nu!

Vad jag härmed vill säga är att ärenden inte är förberedda på det sätt som lagen kräver. Tjänstemannaväldet fortsätter med maktmissbruket som vanligt.

Hur som helst, nu har jag lyssnat på (videon) KF-webbsända mötet och kommer snart att publicera allt vad Vänsterpartiets Gunnel Gustafsson sa vid det mötet. Därefter kommer jag att avslöja behandlingen av några andra ärenden med några kommentarer.

Missa inte heller mina kommentarer om de nya budgetresultaten och varför behöver vi en konsult som jag har kallat för en budgetregulator.

Wahan Ohaness Harutun.

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.