Ännu ett bakslag mot Kommunchefen

Ännu ett bakslag för K-chefen Oskar Fredriksson och ett negativ beslut för kommunpartiet.

Zeus und die Götter. Foto och montage WOH

Samarbetet mellan T Larsson och Sossarna som saknar ledning och nu inofficiellt har utsett Larsson som sitt språkrör och som ska leda det Socialdemokratiska arbetarepartiet genom ett samarbete även efter valet 2018.

Ni kanske nu tycker att jag överdriver och inte håller mig till sanningen längre, men det jag skriver är ett faktum som ska hållas hemligt och inte pratas om.

Först av allt skulle Larsson se till att utskotten blir kvar för att rädda ordförandeposterna i utskotten för socialdemokraterna och det blev så genom ett nytt förslag av Larsson som även föreslog en individnämnd som troligen han själv kommer att leda.

Alla partier i Kommunstyrelsen förutom Kommunpartiet var informerade om förslaget som ansågs vara Alliansens förslag, även socialdemokraterna, (för mig var förslaget en överraskning) Jag som representant för KP och SD fick mindre än fem minuters tid att fundera på förslaget. Normalt sett diskuteras ärenden på den så kallade ”Ks beredningsdag” och ska beslutas vid det påföljande Ks-mötet. Men det verkar som om maktmissbrukare och byfånar i vår fina kommun är befriade från att hålla sig till de demokratiska normerna. Jag reserverade mig mot det korrupta beslutet.

Vi har inte för avsikt att avslöja mer om händelserna, men jag kan bekräfta att jag inte kommer att delta i ohederliga konspirationer mot andra partier eller andra politiker som jag själv är utsatt för. Jag kan tyvärr konstatera att efter G Magnussons bortgång finns inte längre någon politiker i Socialdemokraternas ledning att lita på. Socialdemokraternas så kallade ledning i Vansbro måste be ”partiet” om hjälp för att skicka någon ”sosse” med ledningskompetens till Vansbro som kan ta över partiet. Ni socialdemokrater i Vansbro kommun har varit en förstörande faktor för vår fina kommun och demokratin.

Wahan Ohaness Harutun

Kommunpartiet, Alternativet För Kommunens Bästa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.