Ärlighet varar längst

Kommunpartiet det ärliga partiet för kommunens bästa.

Att bikta, arvoden utgår inte. Foto och montage WOH

Jag vill tacka alla er som ringde och ville höra sanningen. Som jag förklarade i tidningen kräver jag en förklaring om varför kommunledningsgruppen som består av två Centerpartister och en S-partist plus sex så kallade ”höga chefer” misslyckades igen, men inte vill erkänna sitt misslyckande och försöker med alla medel att tysta ner fiaskot.

Erfarenhetsmässigt vet vi att SKL juristerna hänvisar som vanligt till revisorerna så jag ringde till revisorerna och bad dem om en förklaring avseende ledningsgruppens misslyckande. Men det visade sig att även revisorerna inte hade fått någon förklaring. Nu vet jag att revisorerna har kallat till ett möte om frågan och jag har lovat att vänta på deras beslut.

Men oavsett vad som än händer anser jag att ledningsgruppen hittills har inget annat bevisat än misslyckanden och måste stå för konsekvenserna.

Förhoppningsvis kommer vi att få en officiell förklaring om ledningsgruppens misslyckande så att jag kan ställa tydliga krav.

Man styrde några år framgångsrikt efter mitt motto, Vansbro kommun för en ansvarsfull politik där ekonomin är överordnad övriga krav. Efter som jag avslöjade sanningen på ”dialog Vansbro kommun” att det var mitt citat. Tog man bort det från strategiska planen och misslyckandet blev ett faktum. Ansvariga politiker C, S och KD.

Några politiker och chefer under T Larssons ledning går nu runt och sprider rykten om att jag inte vet vad jag pratar om då jag kräver en personalminskning på 70 till 100. För min del bevisar dessa politiker och chefers inskränkthet och bevisar mindervärdighetskomplex vid min närvaro.

Alla politiker och chefer vet att jag har rätt och håller med om vad jag säger, men snart är det val och dessa ”ledare” skäms att erkänna sitt misslyckande.

Dessa ”ledare” kopierar det jag säger, men  vet inte ett dugg om vad personalminskning betyder, därför blir min nästa rapport en förklaring om just personalminskning. Missa inte det, det gäller för alla kommuner och administrationer och den är MIN.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.