C – populismen och partistödet

Den 10 november 2016 rapporterade Falu Kurirens redaktör Sven Thomsen om partistödet för de politiska partierna. Han ringde mig och frågade vad jag tyckte om det. Jag berättade för honom om att jag hade reserverat mig mot det beslutet och att jag vid KF mötet den 14 november kommer att lägga samma förslag som vid Ks mötet, nämligen återremittering.

Kommunoartiet alternativet för Kommunens bästa

Kommunoartiet alternativet för Kommunens bästa

Vad hände vid Ks mötet då? Jag kunde konstatera att de ansvariga inom förvaltning och politik som vanligt inte hade fattat vidden och konsekvenserna av det förslag de ville genomföra. En del av dessa stackare får egentligen inte sitta i någon styrelse eller ha chefsstatus. Det är inget nytt att jag vid de olika politiska mötena blir utsatt för diskriminering och mobbning pga. min kritik mot inkompetenta chefers okunnighet och pga. mina konkreta analyser och mina konstruktiva förslag och beslutstaganden som gör övriga förbannade. Det blev så att jag bojkottade det senaste KS mötet. Troligen blir det oftare.

Efter att jag hade förklarat för dessa politiker och chefer att de inte visste vad de håller på med, yrkade jag på avslag. Som svar fick jag att vi får skylla oss själva etc. Dessa och liknade svar fick jag av Alliansledningen son verkade ha hamnat i extas då de trodde de hade rätt och ägde rätten att attackera mig som de vill. De är ju alltid tio mot mig ensam i oppositionen, men bevisligen hade dem fel igen.

Av Falu Kurirens redaktör Thomsen erfor jag att partierna nu hade upptäckt att de hade tagit fel beslut och vill återremittera ärendet. Varför ändrar de sig så plötsligt? Var det inte så att jag hade fel och skulle skylla mig själv. Jag startade mitt parti utan partistöd och vi kommer att klara oss utan partistöd även i framtiden utan att behöva låta oss köpas av någon annan. Vi är nämligen fortfarande inte till salu.

Troligen kommer de att skicka fram T Larsson för att lägga ett nytt förslag för att ärendet ska remitteras till Demokratiberedningen. Han är ju van att göra mina förslag till sitt. samtidigt kommer de att yrka avslag till kommunpartiets förslag.

Oavsett hur de gör, kommer de aldrig att nå den standarden som finns hos Kommunpartiet.

Förresten Demokratiberedningen installerades efter ett förslag av Kommunpartiet.

Vad kan man kalla dessa politikers beteenden? Hyckleri, populism? Jag kan med säkerhet kalla Centerpartiets ledning för populistiskt och en del av dem för opålitliga. Missförstå mig inte. Jag har stor respekt för en del politiker inom Centern.

Tillbaka till Redaktör Thomsen. Efter att ha kommit överens om vad han fick skriva frågade jag honom om det är kommunens kommunikator som skriver artiklar åt honom och om hon får betalt för bilderna som publiceras under hennes namn. Han försökte slingra sig utan att svara, men svarade till sist ja hon har skrivit några artiklar för honom, men han ser över det hon skriver och hon får inte betalt för bilderna. Detta avslöjande gjorde att intervjun med mig inte publicerades. Sanningen fick vänta. Men nu har ni fått läsa sanningen.

Nästa rapporteringar blir troligen om ledande politikers och chefers lögner för övriga politiker och medborgarna, svåger politiken och vinster inom vården.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.