Centerledningens hat och avundsjuka!

Ännu en gång bevisar KF-ordförande Weigel (C) inkompetens!

Centerpartiets misslyckande med 35,5 miljoner kronor budgetunderskott och deras inkompetens att bemöta min kritik driver en del av deras ledning till perversa fasoner.

Vid det senaste KF-mötet den 15 juni hade jag enligt krav begärt deltagande genom så kallad distansnärvaro som enligt ansvariga inom kommunen och Stina Munters har praktiserats ofta och fungerar utmärkt, men det verkade vara för svårt för en dräng att behärska. KF-ordföranden Uwe Weigels (C) hat och fientliga fasoner mot mig var starkare än KF beslutet från den 6 april. Weigel var övertygad om att även den här gången kommer gruppledarna att tiga för att inte bli utsatta för hans, andra centerpartisters och chefers repressalier.

Innan dess hade Centerpartiets ordförande Anneli Hultgren sett till att vi blev åsidosatta för att delta i den viktiga frågan gällande utredningen för framtida äldreomsorgen. C genom sina kontinuerliga misslyckanden tror på det sättet kunna tvinga mig till tystnad, men hennes misslyckande är redan ett faktum. Med andra ord inget beslut har tagits, det sägs att covid-19 var problemet.

Våra yrkanden den 15 juni hade varit ”ej beviljad ansvarsfrihet” till Ks. I ett meddelande till alla partiers gruppledare skriver Weigel bland annat att ” Jag (Weigel) tillåter inget deltagande på distans eftersom vi inte klarar av att säkerställa lagkravet för deltagandet på distans”.  Med falska påhitt, lagkränkande påståenden och gruppledarnas protester trotsade Weigel sin vilja igenom för att hindra KP att delta i KF-mötet.

Torsten Larsson (KD) skrev bland annat följandet: Eftersom tanken med kommunfullmäktiges beslut 6 april var att möjliggöra deltagande på distans är det ytterst beklagligt att detta uppenbarligen inte gått att lösa till 15 juni. Lite märkligt är det dock att det gick att delta vid kommunstyrelsens senaste sammanträde på distans, men inte på kommunfullmäktige.

Nils-Erik Edlund (S) delar helt T Larssons uppfattning. Är det början av slutet för Centerpartiets bristande ledningsförmåga för att leda kommunen?

Centerpartiet som sedan 2010 har styrt i Vansbro kommun kan inte bemöta min kritik om sina kontinuerliga misslyckanden inom ekonomi, vård, skola mm. inte heller kan de få kontroll på den usla personalpolitiken.

Deras ordförande Anneli Hultgren och KF-ordföranden Weigel anklagar mig för sina misslyckanden angående VDUF för ej beviljad ansvarsfrihet. Beslutet var korrekt ni saknar kompetens.  Även ärendet för mina anklagelser mot Weigel för sitt misslyckande att styra Demokrati beredningen i ”hela elva år utan en verksamhetsplan”. Likaså hans misslyckande att vitalisera Kommunfullmäktige som stegrade hans hat och aggressiva beteenden mot mig. Byt ut era inkompetenta politiker C.

De senaste händelserna gällande skolchefen bevisar mina påståenden att kommunen styrs av tjänstemannaväldet och politiken är under k-chefens C. Willmans kontroll. Det vad redaktör Thomsen skrev (den 6 september?) bevisar kaos, förvirring, villrådighet och inkompetent ledarskap. Ingen får öppna munnen utan k-chefens tillåtelse. Som tillägg till mitt yrkande att sparka personalchefen, socialchefen och äldrevårdschefen lägger jag till att snarat möjligt även sparka k-chefen. Det finns ingen tid att slösa bort.

Vi har fått vårt uppdrag av medborgarna som äger vår lojalitet och vi kommer aldrig att ljuga för att förfalska sanningen för förvaltningens eller politikernas fördel.

Fientligheterna mot mig exalterades redan 2011 då förvaltning och politik kom överens om att isolera KP och diskriminering var ett faktum, men jag låter mig inte tystas ner. KP kommer även i fortsättningen samarbeta med demokratiskt valda partier som SD, vi haft ett mycket bra samarbete med dem tidigare. Vi kommer inte att samarbeta med idioter och lögnare inom politik eller förvaltning. Jag har inget förtroende för lögnare. Köp ut dem.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.