Centerns propaganda om ökad extremism väcker oro!

Centerpartiets ledning har under rådgivning av några chefer sedan 2011 styrt oss i ett omöjligt ekonomiskt läge i ständigt beroende av statsbidrag. Precis som en del av våra stackars flyktingar som inget jobb har eller kan få. Tittar man noga på ledningsstrukturen förstår man varför. Kontinuerliga misslyckanden som har ökat år efter år har nått över kulmen och inget stopp är i sikte.

Sorgligt för demokratin

Detta tvingade k-chefen, Centerpartiets ledning och några inställsamma personer (smilfinkar) av politiker att satsa på propagandaspridning som inte är önskvärt att praktiseras i vår fina Vansbro kommun.

Stina Munters sprider oro inom folket som inte finns någon anledning för. Vad är det Stina varnar för egentligen? Hon håller ju med mig att det inte finns någon allvarlig anledning till att vara oroliga för. Alla hot, repressalier och diskriminering jag blir utsatt för kommer från Centerpartiets ordförande, KF-ordförande (C) och några så kallade högre chefer, personer proppade med mindervärdighetskomplex. Inte har någon höger eller vänster extremist på gatan attackerat mig. Folk som har tappat hoppet om hjälp ringer just mig och får hjälp.

Maktmissbruk, trolöshet mot huvudman och styrning utan verksamhets plan har blivit vardagsmat i vår fina kommun

Stina Munters som bär hela ansvaret för den totala anarkin pga. svagt ledarskap (hennes vänners egen kommentar) måste sluta sprida oro i kommunen för egenintressens skull.

Vi välkomnar dialog, diskussioner och kunskapsutveckling, men utan att behöva lyssna på S Munters som vill mörklägga sina misslyckanden. Det som Stina och hennes propagandagäng håller på med genom att sprida oro inom befolkningen kallas för populism. Hon måste diskutera diskret och förtroendefullt med experterna utan att behöva sprida hat och oro inom befolkningen genom oseriösa uttalanden i Falu-Kuriren som hon egentligen avskyr.  

Vansbro kommuns folk kan lita på myndigheternas säkerhetsåtgärder och behöver inte vara oroliga för ökat extremism varken från vänster eller höger. Vi i vår fina kommun har aldrig behövt vara oroliga för våldsbejakande extremism och så kommer det att förbli. De som påstår det motsatta ljuger för egen vinnings skull.

Stina, du och ditt gäng av populister håll er till mina rekommendationer och sluta sprida lögner.  Låt polisen göra sitt jobb. Det är de som är experterna.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.