Centerns tvångskostym till misslyckanden!

Vi ser att det är nu många som väntar på ny information, men på brist av tid då jag håller på att förbereda mig för en ryggoperation har jag tänkt skriva en uppmaning till politikerna och en fråga till er läsare och väljare och hoppas på ett ärligt svar.

Dags för Centerpartiet och den oheliga Alliansen som de själva kallar det att börja fundera om en förändring för kommunens bästa. Det räcker nu med egenintressen och tjänstemannaväldet. Köp ut dem nu och börja snarast för egen del att städa i er egen organisation.

Vad är meningen med att anstränga sig och satsa på politiken när både politikerna och cheferna själva är enbart intresserade av att mörklägga sina kontinuerliga misslyckanden och fortsätter med sina lögner för folket och struntar i sina egna misslyckanden och accepterar brott som trolöshet mot huvudman? Vad är meningen med en Kommunfullmäktige som själv saboterar vitaliseringen? Vad är meningen med en demokratiberedning som styrdes av KF-ordförande och partiernas gruppledare i åtta år utan att ha en verksamhetsplan? Var tog politikernas hederlighet vägen? Var är revisorerna?

Är det dags för en ny politiskt ordning? Är det dags för krav på högre utbildningsnivå inom politiken? Partierna har sålt ut sig, något måste göras för att rädda demokratin och det är brådskande.

En utförlig rapport följer senare.

Wahan Ohaness Harutun. Grundare och ordförande för Kommunpartiet, Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.