Centerpartiets ständiga misslyckanden.

Dags för en förändring.

Ni gör som jag rekommenderar annars kommer ni att misslyckas igen. Det sa jag 2011. Nu när det är bevisat att kommunledningsgruppen har misslyckats igen att behålla standarden efter den omfattande ekonomiska saneringen går nu den för misslyckandets ansvarige  Centerpartiets ledning till attack mot mig och anklagar mig för ”smutskastning”.

Så agerar en loser som har misslyckats, inte en politiker med heder och respekt för demokratin.

Är att säga sanningen Smutskastning?

Bild och montage WOH

När kommer de att förstå att det är allvar?

Är det smutskastning när kommunens enda opposition parti i Kommunstyrelsen (det partipolitiskt obundet Kommunpartiet)  som alltid håller sig till sanningen kräver sanningen.

Är det smutskastning när jag konstaterar att S partiet under G Magnusson 2004 gjorde ett fantastiskt jobb? Att Allianspartierna sedan 2006 under ledning av KD och C partiet med hjälp av två S partister har bevisat tre gånger stora ekonomiska misslyckanden?

Om ni får kalla sanningen för smutskastning då är frågan om vad jag ska kalla era lögner, ert maktmissbruk, svågerpolitik och mörkläggning av sanningen för?

En av de tre politikerna som bedrog till misslyckandet och som satt i ledningsgruppen bevisade hederlighet, tog konsekvenserna och sa upp sitt uppdrag. Jag skulle ha agerat på samma sätt. Min högaktning till den personen, han hade passat bättre i mitt hederliga parti än hos den populistiska Centerpartiet.

Jag rekommenderar att även de övriga två politikerna agerar lika hederlig som deras kollega.

Det destruktiva sättet som ”gruppen” styrt och fortsätter att styra  kommunen är inte acceptabelt längre

Samtliga delegationer ska revideras och en total anställningsstopp genast införas. Störande element inom förvaltningen måste pekas ut och skickas hem. Budgetdisciplin måste införas och hållas. Skatta pengarna ska förvaltas på ett konstruktivt och skapande sätt. Protokoll förfalskning, Maktmissbruk, egenintresse och svågerpolitik måste genast upphöra.

Jag har följd den ekonomiska resultaten sedan jag gick med i politiken och kan konstatera att kommunledningen inte kan visa ett enda positiv bokslut resultat sedan 2002 utan hjälp av statsbidrag. Det kanske är dags för S & V och C & KD och A att fundera på om vad de sitter på deras poster för. En del av dessa arvodesjägare har upp till 20 uppdrag. Är de höga chefers lönenivå, höga konsultkostnader och politikens kostnader är de berättigade? Jag säger nej.

Det är inte bara oacceptabelt men även destruktiv för hela samhället. Det kan inte vara meningen att vi ska leva på bidrag pga. ledningens enfald, inskränkthet och egenintresse.

Denna ”högre chefers” och politikernas oduglighet är anledningen för de kontinuerliga oacceptabla försämringarna inom skola, vård och omsorg.

Dags för en förändring.

Kommunpartiet, det tredje blocket för kommunens bästa.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.