Cykelflen

Del ett.

Citat i Falu Kuriren. Vi vill inte ta över, för cykling handlar inte om utbildning, vi vill jobba för en bra utbildning där ungdomar väljer att stanna i Vansbro, framhöll kommunalrådet Stina Munters (C).

Redan vid Ks-beredningsdagsmötet kunde jag konstatera att den föredragande tjänstemannen inte ville lämna ifrån sig en objektiv och pålitlig information. Svaren på

Hun(d)flen 2009 foto WOH

mina frågor var i klass med ett trotsigt barns beteende som inte ville bli avslöjad. Men det dröjde inte länge innan S-partiets ledning och k-chefen förklarade vad de gick för.

Jag gav mig inte och kunde tvinga fram att Stina Munters fick i uppdrag att begära en rapportering och ett ställningstagande av VDUF: s rektorn och övriga ansvariga inom skolan.

Enligt min mening kan vi förtroendevalda förvänta oss att när ett ärende kommer till oss ska det vara analyserat, lagligt, konsekvensbedömt, objektivt, förståeligt och ge oss förtroendevalda tillräcklig information för att vi på saklig grund ska veta vilket beslut vi fattar och vilka konsekvenser det medför samt om det finns alternativ.

Ärenden skall enligt min mening vara analyserat från lagligt, verksamhetsmässigt och ekonomiskt perspektiv. Problemet är att det saknas ledningskompetens.

Wahan Ohaness Harutun, Din röst i kommunpolitiken


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.