De misslyckades nya strategi

Efter våra avslöjanden om att ljuga för medborgarna och kontinuerliga protokoll -förfalskningar (senast vid de två senaste KF möten) har nu samarbetspolitikerna C & A och C & S  och förvaltningen (k-chef, k-kommunikatorn) hittat på en ny strategi för att få stämpla våra rapporter att de är falska precis som deras egna rapporteringar. Man har nu intensiverat de så kallade ”medborgare dialogen” som består av två C, en S politiker och k-chefen med flera. Men ni alla kan vara säkra på att våra rapporteringar är äkta och skrivs av mig.

C & S samarbetspartiernas dilemman

Anklagelser som att jag är en IS anhängare, Harutun är en kommunist, rasist, kapitalist, kvinnohatare börjar blir normala vid möten där ”lögnhalsen”  Weigel ( C ) eller deras samarbetsparti S har ordet, men det hjälpte inte, ingen tror på dem längre. Man har till och med begärt hjälp av SKL: s jurister för att bli av med mig.

Nu har de med hjälp av sin  nya ”propaganda minister” hittat på något nytt. Lögnarna vill nu stämpla mig som en av dem själva (en lögnare), men jag är inte till salu. Högmoral, sanning och hederlighet kombinerat med ödmjukhet varar längst.

Detta bekräftar mina analyser om mindervärdighetskomplexen och avundsjukan hos nollan och ”lögnhalsen” Weigel och de som utsett honom som sitt nya språkrör mot mig. Han ersätter nu Larsson som har fått ansvaret för att skriva om alla förslag till beslut som Alliansen kommit överens om och som Socialdemokraterna accepterar utan förbehåll. Larsson skriver nu om alla förslag till beslut som läggs fram av ”experterna” förvaltningen som Alliansen och deras samarbetsparti S har tappat förtroendet för.

Hur ser deras nya strategi ut? Vi tar ett exempel som höga chefer och politiker deltagit i. Vid Ks- överläggningsdagarna ställde jag frågan om hur många anställda kommunen för närvarande har? Svaret jag fick av personalchefen var klar och tydlig: Wahan du tror att det är så lätt, men vi har över en tusen anställda som ger 703 årsanställda.

Jag anklagade dem att vara ”inte kloka” och konstaterade att förvaltning och politiken har tappat kontrollen helt. Vad vi ser är bevisat inkompetens i högsta grad. Här finns det inget konstruktivt tänkande varken hos experterna eller politiken. En ändring är oumbärlig. Vi har redan lagt riktningen. Vi är ändringen.

Det senaste KF mötet som många förtroendevalda inte ens visade intresse för att närvara vid och stannade istället hemma hade K-chefen enbart ett informationsärende som syftade mot min rapport. Läs den på www.kommunpartiet.nu , han berättade hur många anställda kommunen hade.

Men han glömde att berätta till de närvarande förtroendevalda att informationen som kommunstyrelsens ledamöter av personalchefen vid Ks mötet hade fått var falska. Eller har man förfalskat siffrorna till KF mötet? Det vore inte första gången.

Hur ska vi förklara K-chefens agerande? Varför fastställde k-chefen inte att personalchefens uttalanden vid överläggningsdagarna var falska? Eller anklagar han mig vara en lögnare? Som syftet med propagandan egentligen är. Är han rädd för sin egen personal och är tvungen att vara en del av konspiration mot mig?

Missa inte min nästa rapport om ”en av dem” som hade hoppat av och som jag träffade förra veckan, ( om mig, cheferna och sanningen).

Eller handlar han efter Westheds mottot ”tillsammans kan vi knäcka honom”. Man får fortsätta att drömma. Många kom och många  försvann och många kommer att försvinna. Jag finns kvar?

En del chefer och politiker har tidigare med hjälp av tidningen, jurister och förra året med hjälp av SKL: s jurister, försökt att bli av med mig, men misslyckades. Jag fortsätter att kämpa för demokratin och rättvisan. Jag är inte till salu.

För oss är det viktigt att de fortsätter styra efter våra rekommendationer att ”Vansbro kommun för en ansvarsfull politik där ekonomin är överordnad övriga krav”.

När det gäller deras mindervärdighetskomplex och andra fysiska problem får dem söka hjälp hos andra. Vi kan inte hjälpa dem.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.