Den internationella dagen för misslyckanden!

Den internationella dagen för misslyckanden firades den 13 oktober för att minska på stigmatiseringen kring misslyckanden. Jag har börjat fundera på att komma med ett förslag att fira den dagen speciellt i vår fina Vansbro kommun pga. de kontinuerliga misslyckanden vi ständigt av våra politiker och verksamhetschefer blir utsatta för. Det kanske kan hjälpa till och verka som en väckarklocka.

WOH Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun

Den 30 september hade vi det senaste Kommunfullmäktigemötet i Vansbro kommun där viktiga beslut har tagits, men trots att en av redaktörerna var närvarande vid det mötet, publicerades inget i Falu-Kuriren eller i Dala demokraten. Vi vet att politikerna och förvaltningen av tjänstemannaväldet har fått munkavle och får varken ta kontakt med pressen eller svara på frågor. Inget få skrivas i tidningen och istället ska man följa Alliansens rekommendationer som föreslagits vid behandlingen av ”strategiska planen” och som de själva förklarade vara ”propaganda för kommunen”. Att sprida lögner om vad som pågår i vår fina kommun. Kommunpartiet protesterade starkt mot förslaget. Vi ska hålla oss till sanningen och inte ljuga för våra uppdragsgivare som är folket, inte förvaltningen.

Därför kommer jag att publicera alla viktiga beslut som tas i Kommunfullmäktige speciellt nu när politik och förvaltning även vill dra ner på antalet ärenden som ska behandlas i kommunfullmäktige. Det är en anledning till att kräva att Kommunstyrelseordföranden att lämna sitt uppdrag.

Jag kommer pga. politikernas odemokratiska och korrupta beteenden i förkortad form publicera händelserna på www.kommunpartiet.nu

Jag kommer att rapportera om Inriktningsbeslut Dala-Järna och Vansbro avloppsreningsverk som enbart Kommunpartiet yrkade bifall till. Den strategiska ”reklam” planen. Tillfällig fullmäktigeberedning. Avgifter och tillämpningsanvisningar (taxa höjningar) för vård och omsorg som rekommenderades av en konsult med 1500.- kronors timlön och om motionen om inrättande av Demokratipriset.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.