Detta är Kommunpartiet

Detta är Kommunpartietit, i Vansbro kommun.

Kommunpartiet arbetar för alla oss som bor i Kommunen. Vårt motto är ”För kommunens bästa”. Vi vill verka för och i Kommunen utan att, som de andra partier som även finns på riksplanet, behöva ta hänsyn till någon annan politik än det som är bäst för Kommunen.

Demokrati-till-varje-prisVårt engagemang slutar alltså i princip vid kommungränsen – utom naturligtvis i frågor som berör Kommunen regionalt eller nationellt.

Kommunpartiet är ett tvärpolitiskt parti som vill engagera alla som bryr sig om sin nära boende- och livsmiljö, men som ändå kanske inte vill ställa sig bakom alla frågor som ett parti på riksplanet beslutar om och styrs av. I partiet finns människor från många olika grupper, med kunskaper inom vitt skilda områden och med många olika intressen. Det som förenar oss är viljan att skapa ett så bra samhälle som möjligt.

Kommunpartiet är ett sakfrågeparti. Det finns inte någon ”borgerlig” eller ”socialistisk” grundideologi som ska styra våra beslut, utan enbart själva sakfrågorna. Och då ska vi i alla lägen se till vad som är bäst för Kommunen och bäst för oss som bor här.

Kommunpartiet stödjer alltså förslag och idéer som är bra för Kommunen, oavsett från vilket av de etablerade politiska blocken som de kommer. Vår vilja (tyvärr ännu ej uppfylld) är att kunna bryta upp den nuvarande blockpolitiken och åstadkomma ett utökat samarbete mellan alla Kommunens politiker.

Till Kommunpartiet är alla välkomna, oavsett hur de röstar i riksdags- och landstingsval. Enda ”villkoret” för ett engagemang i Kommunpartiet är att man sätter Kommunens och kommuninvånarnas intressen före andra intressen.

Wahan Ohaness Harutun. Ordförande


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.