En gång lögnare alltid lögnare!

Den 20 april 2021 hade jag skrivit att ”KS politikerna erkänner vi visste inget”. Det gällde Habiliteringsstödet som de handikappade LSS berättigade inte har fått pga. förvaltningschefernas kompetensbrist och politikernas rädsla för repressalier. Stina Munters som kommunstyrelsens ordförande och högst ansvarig för maktmissbruket har inget att komma med till sitt försvar annat än att hetsa förvaltningen mot mig. Den här gången mot en person som jag inte ens har träffat än. Stinas kontinuerliga misslyckande är en stor börda och är inte lätt att bli av med.

Jag har varit med länge och känner politiker och chefer även de som inte är med längre. Man har berättat mycket för mig om sina kollegers hot och hatmetoder. Jag ringde en hederlig person och ställde mina frågor och hens svar var klara och tydliga. Alla var medvetna om att begå maktmissbruk mot de mest hjälpbehövande personerna. Jag bedömer det som en asocial och illegal handling.

Som vanligt kom sanningen fram igen. Kommunstyrelsen och cheferna hade ljugit och försökte att hemlighålla sitt misslyckande att ha lurat de handikappade på deras rättigheter. Varför törs politikerna inte svara på mina frågor. Jag vill härmed försäkra de LSS berättigade personer att jag ger mig inte. Vi förtroendevalda ska inte bedraga de handikappade och övriga kommuninvånare på sina rättigheter pga. ledningens kompetensbrist och pga. maktmissbruk.

Jag hade lovat att skriva om hur politiken kommer att se ut i kommunen. Jag skrev för några veckor sedan att Nyamko Sabuni (L) har lagt kursen för rikspolitiken och alla har nappat på det. Det betyder att även riskerna till ett S och M styre har ökat. Jag har 2010 sagt att SD kommer att hålla sig kring 18 % väljarstöd, men efter de senaste händelserna måste jag höja siffran till över 22–24 % och därmed möjligheten att bli det andra största partiet i riket.

Även N Sabuni (L) kommer att klara spärren till siksdagen på bekostnad av A Lööf (C) som kommer att hamna runt 6 %. Allt detta kommer att tvinga C i Vansbro att köra samma politik som efter valet 2010 (kommer ni ihåg den politiska prostitutionen) överenskommelsen mellan C och S och C och Alliansen.

För att utveckla analysen behöver ni titta på den senaste ”utvecklingen”. Det senaste Ks- mötet om ”Skolan” bekräftar att det är kaos inom den så kallade ”oheliga alliansen” som Centerpartiets ordförande Annelie Hultgren kallar det. C fick igenom sin vilja med hjälp av S & V.

Torsten Larssons förslag: Kommunstyrelsen beslutar att utöka antalet förskoleplatser i centrala Vansbro för att möta det akuta behovet av förskoleplatser.

A Hultgrens (C) förslag: Förvaltningen ges i uppdrag att återkomma till kommunstyrelsen den 11 maj med alternativa förslag som stödjer verksamheten och är ekonomisk hållbara.

Förlorarna är våra barn och kommunen

Jag har läst protokollet från den 11 maj 2021, men hittade inget svar bland ärenden.

Nästa rapport blir varför Kommunpartiet inte fick KF-handlingarna till KF-mötet som gör det mötet ogiltigt. I ett mejl från chefssekreteraren att ett ärende har skapats och handläggare är hon själv och därefter kom ett mejl från k-chefen att det är hon som är handläggare. Det som tyskarna säger ”Den Bock zum Gärtner machen”. Missa inte det.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun

Kommentarer inaktiverade.