Gästbok

Denna Gästbok är "Modererad" vilket innebär att Administratör måste godkänna inläggen innan de visas. Detta betyder inte att vi kommer att censurera inläggen. Vi försvarar tryck och yttrandefriheten. Utnyttja dina rättigheter, delta och hjälp oss att försvara demokratin.


Kommentarer

Gästbok — 11 kommentarer

  • Hej Lars!
   Kommunpartiet grundades av mig den 5 maj 2005. Redan innan Kommunpartiet offentliggjort sitt valmanifest så var företrädare för andra partier färdiga att etikettera kommunpartiet som ett missnöjesparti. Vårt svar på anklagelserna om missnöjesparti var enkelt. När de två politiska blocken i samarbete med ledande tjänstemän skapar en situation där medborgarna inte kan gå genom de politiska partierna för att få gehör, då är vi i kommunpartiet stolta att betraktas som missnöjesparti. Vi representerar då dessa som offras när de politiska blocken och inkompetenta chefer driver det som är viktigt för dem, inte för medborgarna.
   Kommunpartiet är ett lokaltparti inriktat på lokala frågor som påverkar medborgarnas dagliga liv.
   Tack för visat intresse,hoppas att du är nöjd med svaret.
   Vi har planer på att bilda ett Landstingsparti för nästa mandatperiod.
   Wahan Harutun

    • Hej Greta!
     Ditt mejl hade hamnat under ”skräppost” därför kommer svaret lite försenat.
     I det gamla hederliga Kommunpartiet blir det inte stora förändringar, då vi alltid håller en hög moral och etik i våra handlingar och beslutstaganden.
     I vår styrelse sitter inga politiker som har vägrats ansvarsfrihet av kommunens revisorer. Ansvarslösa politiker som är mer intresserade av arvoden än kommunens bästa. Det värsta är att dessa politiker sitter högst upp på sina partiers vallistor och kommer även i fortsättningen sitta kvar på höga poster även vid nästa mandatperiod.
     Med andra ord kommer det ekonomiska kaoset med årligen flera miljoner kronor i budgetunderskott att fortsätta vara ”en tradition”.
     mvh. Wahan

  • Hej Britta!
   Tack för ditt engagemang i vår hemsida. Jag kommer ihåg att du tidigare kommenterade på vår hemsidas ”gästbok” som vi tyvärr blev tvungna att ta bort pga. oacceptabla kommentarer och pga. att för många hackare förstörde mycket för oss. Det är nu många som registrerar sig på vår hemsida och jag hoppas att de kan bidra till att vi kan behålla den höga moraliska och demokratiska standarden som hittills. Alla är välkomna till oss för att säga sitt.
   Vi har hört och läst rykten som sprids på ”face book” av några politiker som genom den politiska prostitutionen mellan S och C och C och övriga i Alliansen kunde köpa och sälja kom-råd och ordförandeposter åt sig och sina vänner.
   En av dessa politiker sprider nu rykten om Rindi. Vi hoppas att det är sant vad han skriver om. Förhandlingarna har ju kostat kommunen 1,2 miljoner kronor istället för 700 000.- kronor som var beviljade från början och det räcker inte att bara bluffa i tidningsrapporter att kommunen gör vinst. Det är enbart struntprat. Kommunen har gjort en sämre affär. Ingen bank eller ett finansinstitut skulle ha gjort som kommunen gjorde. Kommunen har inte den kompetensen som bankerna har och dessa brukar inte lura sig själva.
   Vi har lovat att hålla oss till sanningen och därför vill jag avslöja att vi hade planerat att senast till KF mötet i december interpellera om vad resultaten av att låna 16 miljoner kronor till Rindi har gett för effekter. Genom din fråga kommer vi istället att ställa en fråga till kommunstyrelseordföranden och hoppas att få ett ärligt svar av honom vid Kf mötet den 25 november.
   Än en gång Britta, tack för att du väckte frågan det bevisar att vi är på rätt väg och att folk vill ha svar på sina frågor av Kommunpartiet och inte bara få veta vad S och C tillåter halvsanningar att spridas ut vid sina kommundelsträffar som folk redan har tröttnat på.
   Den 14 september vill vi ha din röst. Får vi inte majoriteten till att styra, blir vi en starkare opposition för kommunens bästa.
   Kommunpartiet, det tredje blocket för kommunens bästa
   Wahan Ohaness Harutun

  • Hej igen Britta!
   Grattis Vansbro.
   Rindi är såld.
   En norsk företag har köpt den.
   Jag kommer att skriva om det senare.
   Hälsningar Wahan

 1. Det här inlägget är en kommentar av synonymen ”Perwal” på rapporteringen av Falu Kurirens redaktör Sven Thomsen om kristdemokraternas motion om införandet av LOV som publicerades den 13 november 2012.
  Vi publicerar det här inlägget på Kommunpartiets hemsida eftersom kontrollfirman som har uppdraget att kontrollera kommentarerna har bestämt så.

  Synonymen Pervwal som vi vill döpa om till Fegwal är stor i käften mot en offentlig person, men är själv för feg för att stå för det han skriver om genom att gömma sig bakom en synonym.

  Synonymen skriver följande: HARUTUN verkar kunna och veta allt. Men vad blir det av hans resonemang egentligen? SVAR: ingenting, det låter stort men inget blir gjort. Han kostar bara kommun en massa pengar.

  Detta är mitt svar till den fegisen:
  Hej Fegwal! Jag Harutun läser mycket och hämtar information till och med från departementen som en del av er inte ens vet vad det är. Faktum är inte att jag Harutun vet allt, utan att ni inget vet.

  Ni lyssnar och vet att jag har rätt, men är för fega för att säga emot kartellen och efter mötet ringer ni och avslöjar för mig att ni enbart är slickare utan heder eller självrespekt.

  Ca arvoden för 2011. T Larsson 131 tkr, NL Andersson 140 tkr, G Magnusson 101 tkr, A Gyllenvåg 38 tkr och WO Harutun 19 tkr. Jag ska publicera listan på vår hemsida så att avundsjuka inkompetenta nollor som dig inte kan sprida lögner.
  Kommunpartiet det tredje blocket för kommunens bästa.

 2. Hej Alla!
  I vår gästbok får alla Sveriges och världens medborgare skriva fritt om det de vill. Hos oss har betjänten och kungen samma status. Anser du inte vara bättre än övriga så är du välkommen att delta.
  Wahan Ohanes Harutun
  Ordförande Kommunpartiet, Vansbro kommun

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.