Gensenvägen

 

Ingen kommentar. Foto och montage WOH

Ingen kommentar. Foto och montage WOH

Jag hade tidigare lovat att föreslå att ärendet skall tas upp vid ett KS möte. Den 1 juli hade vi ett extra Ks- möte och jag hade mejlat kommunstyrelseordförande PA Westhed och förslagit två ärenden som jag ville ha som tillägg på dagordningen. Ett av de två ärenden var just (gensenvägen). Hans svar var ok men enbart som ett informationsärende. Med andra ord inget lite bla bla och saken är klar. Take it or leave it. Dagen innan hade KS-utskottet ett möte.

Fortsättningen följer på Kommunpartiets hemsida. www.kommunpartiet.nu

Jag hade informerat mig och som alltid är våra förslag till beslut motiverade och väl formulerade. Förslaget hade varit följandet.

Att senast början till badsäsongen 2015 ska alla vägar till kommunens badplatser vara reparerade och ha en acceptabel farbar standard.

Vid mötet lade jag fram förslaget igen att ärendet ska tas som en extra punkt, men Westheds svar att ärendet är inte förberett (troligen fanns det ingen konsult i närheten som kunde behandla ärendet) och att det är han som äger protokollen, han menade dagordningen. De övriga ledamöterna deltog inte i diskussionerna.

Samtidigt lade PA Westhed ett extra ärende där han och hans viceordförande var informerade. Det fanns inte ens ett skriftligt papper som man kunde läsa eller diskutera. Med andra ord ”tvingade” han fram ett beslut för ett ärende som enbart han själv hade ett skriftligt exemplar av. Ett exemplar som han och hans chefer kan ändra innehållet som det passar dem. Undrar vad justeraren kommer att bekräfta när han inte ens har sett pappret. Detta är diktatoriska fasoner och strider mot alla demokratiska regler. Westhed missbrukar sin position och bara vi från Kommunpartiet protesterar mot maktmissbruket.

Facit är att kommunens styrs av en tjänsteman, en politiker och några osjälvständiga anhängare och en massa konsulter som hittills har kostat kommunen 23,49 miljoner kronor. Vad gör våra chefer?

Dags för en ändring. Vi är beredda att få skutan på rätt kurs.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.