Har vi bytt k-chef?

Ja det har vi gjort. Den ena centerpartisten gick och den andra kom och det kan man inte ta miste om. Fredrikssons föregångare ansågs vara en stark och erfaren kvinna.

Det som nu blir genomfört av Fredriksson (inte alltid lyckat) är va

SVERGESRIKETSLAG

SVERGESRIKETSLAG

d den tidigare k-chefen redan hade planerat och beslutat om. Det mesta Fredriksson nu håller på med är att anställa/omorganisera chefer, sektorchefer och ännu fler chefer inom förvaltningen. Det är liksom hög konjunktur för centerpartister. De är högprioriterade för chefsjobben. Syftet med det är att knyta till sig några av de starkaste personerna genom att erbjuda dem extra förmåner på bekostnad av andra för att få total kontroll på läget och styra som han vill. Personalen/fotfolket gör som de blir tillsagda annars skickas de hem, deras talan förs endast av Kommunpartiet i Kommunstyrelsen. Jag är ensam mot tio politiker plus några chefer.

Vad har den nya chefen åstadkommit hittills? I princip inte mycket för att inte säga inget vettigt.

Han har lyckats med att samla några labila chefer omkring sig precis som det står i ”boken” och resten är glada att behålla sina jobb, för några av dem är frågan hur länge till (förgångaren har pekat ut dem). Vi får inte glömma att några redan har fått förmåner.

Dessa härskarmetoder bedrivs på alla nivåer, diktatorer, korrupta makthavare, rövslickare och även så kallade ”demokrater ”följer den rekommendationen.

Ett bra exempel är den alternativa politiska organisationen i kommunen där härskarna (centerpartiet) tystade ner S-politikerna genom att erbjuda dem två ordförandeposter utan möjligheten att utöva makten. Makten behöll härskarna själva. Kravet var och är att mobba, isolera och diskriminera KP: s ordförande.

Vad k-chefen hittills lyckades med var efter att jag hade avslöjat och anklagat honom för svågerpolitik, hotat mig och med hjälp av ”sina närmaste chefer” anklagade mig för att ha hotat personalen. Han har gjort en anmälan mot mig och har begärt hjälp av SKL jurister, politiker, någon av sina toppchefer och publicerat det hela på kommunens hemsida. Han kommer att misslyckas även med det. Tänk på vad Gandhi sa, jag kommer att vinna.

Jag står för det jag är och kommer att fortsätta på samma sätt. För några år sedan försökte PA Westhed, Fredrikssons föregångare med hjälp av Alliansen och övriga samarbetspartierna, några andra politiker och tjänstemän hade beställt en jurist som skulle skrämma mig och tysta ner mig.

Juristen är borta, de flesta politikerna är borta, den nästa är på väg och flera kommer att följa efter dem. Jag är fortfarande kvar och jag är förberedd att fortsätta kämpa för demokratin och rättvisan.

Lösningen är enkel. Vi är det enda alternativet och vi håller fanan i topp.

Kommunpartiet, alternativet för kommunens bästa.

Wahan Ohaness Harutu


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.