Harutuns: s Blomsterhav !

Hittills har åtta personer boende i Vansbro ringt eller tagit kontakt med mig och med min fru. Det gäller kommunägd skog som ansluter till vår trädgård. Först av allt vill jag säga att alla som vill besöka trädgården är välkomna att gå runt och titta.

Marken vi köpte för några år sedan och som så småningom blev en trädgård var värdelös och vatten fylld med ruttna träd och buskar. Nu har jag och min fru skapat ett blomsterhav av det med tusentals humlor, massor av fjärilar och andra insekter. Det är ett nöja att sitta och titta på hur harmoniskt dessa insekters liv är.

Harutuns Blomsterhav
WOH

Då vi köpte marken fanns det en ”stig” som gick från Mossvägen över till Industrivägen. Många använde den stigen för att gå med sina hundar eller helt enkelt korta sträckan att komma till andra sidan. Vi breddade stigen och fyllde den med grus för att ska ha en torr övergång och byggde en säker bro över diket. Vi välkomnar folk som använder ”stigen” om de tycker att det är roligt eller bara vill titta på trädgården.

Frågan gäller just den ”stigen” och svaret är! Nej det är inte jag som vill sabotera användandet av kaos som enbart kommuner kan åstadkomma.

Jag har frågat kommunen, men de påstår att inget veta. Kommunansvariga var förbannade att folk ringer till mig och inte till K-rådet eller till kommunen. Jag vill föreslå att ni publicerar ”kaoset” på kommunens hemsida och informerar folket om vad som pågår.

Svaret på det är att troligen vet folk att de av mig får det riktiga svaret, det vill säga sanningen.

Som sagt jag vet lite mer än vad kommunen tror. Vill du veta mera som privat person, ring till mig på Wahan 070-341 04 19. Ärendet är mycket invecklat och jag vill inte vara en del av kommunsmisslyckandet.

Jag trodde att nu äntligen efter fyra år skulle kommunen lyckas med att fälla några träd, men det verkar inte vara så. Får se hur många år till jag måste vänta tills en ny ledning med kompetent folk kan ta över!

Hoppas att ni har fått rätt svar. Ring om ni vill veta mer.

Ni kan även kommentera på den här sidan.

Min fru och jag Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.