Hycklarnas produkt

Make love, no ware

make love, no war

Jag har i ett inlägg angående översiktsplanen rekommenderat PAW och GM att dra tillbaka sitt förslag och så gjorde de, inte pga. mina rekommendationer utan enligt en överenskommelse mellan tre partier (fyra politiker). Vi vet att S-partiets originalförslag var att inte revidera översiktplanen den här mandatperioden, men det tillägget togs bort för att inte blockera exploateringen av kraftverken i södra delen av vår kommun. Detta betyder att nu börjar falskspelet. Adium i repris.

Vad har beslutet förändrat? Vilken förändring har skett? Ingen, Bergviks ansökan för att bygga i kommunen finns kvar och det finns inget beslut som säger att förhandlingarna med Bergvik är avslutade eller att kommunen inte ska fortsätta att förhandla med Bergvik. 

De hemliga förhandlingarna med Bergvik kommer att fortsätta och vänsterblocket kommer den här gången att köpas med LOV, det första informationsmötet om LOV (lag om valfrihetssystem) fick vi redan idag. Var det planerat eller blev det bara så. Vi tycker att det var planerat.

Detta betyder alltså att snart kommer ärendet LOV att intensifieras för att senare ha något att bjuda vänsterblocket i utbyte mot vindkraftverk utbyggnad i stil med Adium mot vårdnadsbidraget som kostar kommunen per år ett inkomstbortfall på ca fyra miljoner. Skattepengar vs ideologi.

Hyckleriet inom alliansens och vänsterblockets samarbete fortsätter.

Dags för S att få ordning i sin ledning.

Wahan Ohaness Harutun

Kommentarer inaktiverade.