Ihlars + Weigels egen självförnedring !

Även den här rapporten kan anses vara en del av Dead or Alive konspirationen.

Som jag tidigare rapporterade om VDUF som Centerpartiet under Wästheds ledning tvingade fram trots KP:s varningar om att ärendet inte var moget att beslutas om och som alla vet misslyckades. Även den händelsen skedde under ledning av Centerpartiet med hjälp av Torsten Larsson och NE Edlund och nu sitter vi med ca tio miljoner i skulder som måste tas fram och ingen vet vad konsekvenserna kommer att vara. Man behövde bara lyssna på oss då hade vi sparat mycket pengar, tid och inte minst undervisningskostnaderna, men det blir så när populistiska partier som C, KD och S försöker att bluffa för att glänsa. Så blir det när utbildningsfientliga partier styr och använder demokratin för att avskaffa den.

Ärendet gällde att inte bevilja ansvarsfrihet till de misslyckade politikerna: Uwe Weigel, Stina Munters, Annelie Hultgren, Krister Spett, NE Edlund, M Eriksson med flera. T Larsson och några politiker ytterligare hann hoppa av innan kollapsen.

Weigel begärde ordet och Ihlar tog över ordförandeposten. Weigel som är även ordförande i VDUF direktionen är ju den högst ansvarige för kollapsen och det visste vi att så kommer det att sluta. Han yrkade på att ansvarsfrihet ska beviljas för sig själv och de andra som tagit på sig uppdrag som de inte klarar, men arvoden är höga och det är i alla fall förvaltningen som sköter det praktiska, men den här gången misslyckades även förvaltningsledningen med, inte bara pga. utbildningsfientlig inställning utan även rädslan för de kontinuerliga misslyckandena.  Experternas kompetens räckte den här gången inte och kommer inte heller att räcka i framtiden. De är slutkörda. Det var inte Oskar som misslyckades.

Circus puppy KF- Vansbro kommun

Därefter bad jag om ordet och yrkade på att inte bevilja ansvarsfrihet. Konspirationen som inom politiken leds av Uwe Weigel, T Larsson och några fler politiker med mindervärdighetskomplex blev nu tydlig. André Ihlar blandade sig direkt in i förhandlingen för att försvara sin ”herre” Weigel med orden att jag ska vänta tills ärendet tas upp. Hur kan en politiker förnedra sig själv till den nivån?  Var André Ihlar så rädd för repressalier? Var han tvungen att följa strömmen för att överleva. Som bekant är att döda fiskar driver med strömmen. Varför stoppade han inte Weigel i sitt yrkande men endast mig?

Även vänsterpartiet yrkade på att ej bevilja ansvarsfrihet och att de ansvariga ska lämna sina uppdrag. KF kom överens om att det ska ske vid nästa KF-möte i juni.

Det blir intressant för att Alliansen konstaterade hotfullt att tänka på skolan. Hos de misslyckade socialdemokraterna rådde som vanligt tystnad.

Vilken ironi Annelie Hultgren att just du varnar oss inom oppositionen KP och V för ert misslyckande? Ni misslyckades inte bara med ert uppdrag men även bevisade avsaknandet av respekt för kommuninvånarna och även avsaknandet av etik och moral. Ni inom Centern bär hela ansvaret för misslyckandet.

Varför tog du uppdraget Annelie? du måste ha vetat om att du inte hade den kompetensen? Var det bara för att visa att du var duktigare än din partikamrat Ks-ordförande eller var det övertygelsen att du kan bättre än Weigel, det senaste kan jag bekräfta och är inget att vara stolt över.

Torsten Larsson försökte efter valet att lura Kommunpartiet att ta över VDUF, men fick nobben, falskhet gror inte i Kommunpartiets trädgårdar. För att lyckas med politiken måste mitt krav att rensa i kommunhuset och byta ut flera så kallade höga chefer genomföras snarast möjligt.

Tills dess får ni fortsätta misslyckas. Jag kan vänta.

Nästa rapport ska jag förklara varför jag inte godkänner Åtgärdsplan 2019 som jag redan bedömer som misslyckad. Den här Åtgärdsplan 2019 väcker tankar att anmäla behovet av extern förvaltning. Byt ut samtliga så kallade höga chefer för att rädda kommunen. Enbart en Kommunchef kommer att ha det svårt.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.