KFs Oriantaliskbasar karaktär

DD redaktör Leif Olsson skriver i DT tidningar:  en tid framåt lappar man parkeringssyndarnas bilar i Vansbro med en vänlig parkeringsanmärkning med information hur mycket man måste betala nästa gång i felparkeringsavgift.

Detta strider mot Kommunfullmäktiges beslut om ärendet.

Personalpolicy

Efter snart sju år av S politik under ledning av Centerpartiet, var S tvungen att visa sin existens som ett parti som inte är befintlig vid KS/KF möten. S äger två utskottordförandeposter, men påstår sig vara i opposition, enbart för att även få äga vice ordförande poster i KF och Ks som tillhör oppositionen (KP/SD).

De anställdas krav med stöd av oppositionen KP, SD och V på avsaknaden av parkeringsmöjligheter runt Söderåsen blev för stort för förvaltning och politik. Inga investeringspengar fanns/finns kvar och de hade ingen lösning för problemet.

Man hittade på ”parkeringsövervakning” för att länka bort misstankarna om personal förakt. S fick uppdraget av Centerledningen att driva kravet på trafikövervakningen.

Parkeringsövervakning är polisens sak och Vansbro kommun består av fyra delkommuner. På mina invändningar konstaterade S basen ”men Wahan det kommer inte att belasta kommunens ekonomi”. Därmed följer S som vi alltid har sagt förvaltningens policy, besparingar och bestraffning genom försämringar av servicen för kommuninvånarna.

Typiskt Vansbro S-politiker, fotfolket ska betala, så var det med vattentaxan, så var det med avfallstaxorna och så kommer de att fortsätta. Fotfolket ska betala allt. Men folket orkar inte betala längre.

Det som nu politikerna och förvaltningen praktiserar är ett brott mot lagen.

Dessa beteenden bevisar inkompetens, men inte beslutsamhet som en del av våra politiker och toppchefer tror sig veta. Se till att få ordning i bredband och LSS ärenden, lärartätheten och våra äldreboenden först. Ni känner mina krav.

Jag håller med Stina att man har problem vid Söderåsen, men varför gjorde ni samarbetspartier C & S + A inte som vi i oppositionen sa, enklaste lösningen var att skaffa parkeringsplatser för personalen vid deras arbetsplats. Parkeringsplatserna kommer att behövas även efter flytten från Söderåsen. De anställda vid kommunkontoret har parkeringsplatser. Även om ni tänker att personalen ska lyda, tvingas att vara lojala och har inget att kräva, har de samma rättigheter enligt de lagar som ni missbrukar. Kommunpartiet kommer alltid att försvara de mänskliga och demokratiska fri-och rättigheterna.

Men vet man vilka är som styr i KF då förstår man den orientaliska basarkaraktären.

Vi får väl be de orientaliska gudarna om hjälp och insh’Allah hjälper de oss.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.