Kommunal parkeringsbevakning

En populistisk åtgärd på bekostnad av glesbygden!

Vid det senaste kommunfullmäktigemötet beslutades om införandet av kommunal parkeringsbevakning, ett förslag av S-partiet som inte har annat politiskt vettigt att komma med. Efter flera år som inköpta ordförande i ett utskott utan befogenheter att påverka, var de tvungna att på något sätt visa att de finns. Därför fick de tillåtelse av deras samarbetspartner det styrande centerpartiet inom politik och förvaltning att komma med ett förslag.

Jag som representant för KP och SD reserverade mig mot förslaget redan vid kommunstyrelsens möte och så gjorde vi även vid KF mötet. Jag förklarade att det är polisens sak att få ordning och reda på trafiken inte kommunens politiker. Vi behöver pengarna till något annat än att tillfredsställa misslyckade politiker.

Vilka är parkeringssyndarna? Hittills vet vi enbart om tre parkeringsbrottsfall, alla dessa brott är gjorda av centerpartister som har kontrollen inom politik och förvaltning. Redaktör S Thomsen kunde bekräfta brottet med bildbevis. Jag kan bekräfta hederligheten av två av de anklagade personerna. Trots bildbeviset nekar den tredje till brottet. Hur oförskämd får man egentligen vara? Men personen i fråga har alltid varit en plåga för samhället, ett bluff inom politiken.

Hur som helst utöver de fem i tidningen nämnda förtroendevalda, reserverade sig även Mattias Johansson (SD), Anders Lundin (C ),  Jonas Gustavsson (V) och Wahan Harutun (KP) mot beslutet. Rätt ska vara rätt.

KP alternativet för kommunens bästa.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.