Kommunchef nummer ?

Den här mandatperioden representeras av sju partier i Kommunfullmäktige i Vansbro kommun istället för hittills åtta partier. Det existerande SD partiet bytte namn till LPO, men fick ändå ett mandat, men hade ingen politiker på plats. Liberalerna klarade tyvärr inte spärren, det är synd för att David Gustavsson ( L ) sa ofta vad han tyckte. Jag tyckte om David, men så är det ju alltid, de bästa försvinner och bovarna sitter kvar. Sex partier har delat alla poster mellan sig och ett parti (KP) har fått en post som vi inte har för avsikt att behålla. Arvodesjägarna har missat den posten och väntar redan för att bråka om den. Jag önskar dem lycka till. Man kallar det för demokrati, man utesluter två mandat för att man är rädd för förvaltningen och för  varandra.

Foto och montage WOH

Jag lovade att svara på frågan om hur de ska lösa chefernas kaotiska situation efter att ha sagt nej till våra rensningsförslag?

Kompetenskris, effektiviseringskris och ledningsbristen inom flera chefsnivåer i alla kommunens verksamheter har påverkats av en oacceptabel och ironisk personalpolitik som driver våra bästa anställda till att fly kommunen. Till och med K-chefen orkade inte med arbetsförhållandena. De övriga chefer och politiker (den så kallade kommunledningsgruppen) som själva inte klarar av sina egna uppgifter behövde en syndabock. K-chefen fick gå, men problemen återstår.

Tolv år av misslyckad ”Center” Allianspolitik späckad med ekonomiska skandaler, maktmissbruk, ej beviljad ansvarsfrihet florerar rykten om vår fina kommun att vara sämst i länet. Som tur har vi företagen som höjer kommunens värde.

Allt det ovan nämnde övertygade mig om att beslut måste tas innan mandatperiodens slut för att det nya styret ska fortsätta med en nystart och börja utan olösta problem mellan cheferna, dålig ekonomi (kommunen har aldrig varit så nära kravet för en tvångsförvaltning).

Men politiken under C saknar ledning och är beroende av förvaltningen som själv har tappat kontrollen över sina verksamheter och  kämpar för sin egen överlevnad.

Som bekant är sa C, KD och S nej till våra krav av att ersätta några chefer som är skälet till personalflykten och den ekonomiska kraschen. Kommunchef nummer sex sa upp sig, ingen kommuningenjör, ingen fastighetsingenjör, inga behöriga lärare och ingen kompetent personal överhuvudtaget . Olika chefer på olika nivåer måste bytas ut eller ersättas, Våra förslag att införa besparingar inom politiken avslogs enhälligt.

när kommer HEN

När kommer den nya k-chefen och hur länge kommer han/hon att sitta kvar? Inte länge. Hittills har mina analyser och rekommendationer varit korrekta och de är korrekta även den här gången.

De flesta politiker inom alla partier står bakom mitt krav att flera chefer på flera nivåer måste bytas ut, problemet är att de inte vill bli utsatta för repressalier av cheferna pga. att dessa politiker och chefer har en överenskommelse med varandra och har lovat att genomföra alla krav som cheferna ställer, plus kravet att isolera mig sedan jag klar och tydligt förklarade att det är folket jag fick mitt uppdrag av, inte av någon politiker eller förvaltningschef.

Kommunpartiets hemsida som ni nu läser har blivit och kommer att förbli sanningens  informationskälla för ”alla” kommunens politiker och tjänstemän, det är här de hämtar information, inspiration   kopierar det och misslyckas ändå pga. att originalet utvecklas av mig.

Tiden går! Foto och montage WOH

Jag måste vara en mycket intressant person för förvaltning och politik, jag anses vara en rasist, en IS anhängare, en kvinnohatare. Jag blir uthängt på chefernas Facebook sidor, Jag är ”temat” vid deras kalasar mm. Förvaltningschefer polisanmäler mig och sedan klämmer de svansen mellan benen och gömmer sig bakom sina kompisars kjolar. Vad är det de rädda för egentligen? Jag säger ju bara sanningen! Är det något att vara rädd för?

Nu ska jag som personvald förtroendevald inte ens få begära de information som varje invånare har rätt till att få. Frågan är om det beror å min härkomst, mitt namn eller kanske min hårfärg, men oavsett vad, det luktar tyskt Nazisttider.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.