Kommunpartiets historia!

Hej Alla!

Jag vill börja med att berätta för er historien om den här sidan som vi startade för ca 15 år sedan med hjälp av studerade personer som sedan hoppade av (anledningen kommer jag inte att publicera så länge den personen lever) och vi fick problem som löstes av en ung man från Vansbro som jag härmed vill tacka från hela mitt hjärta. Vid den kuppen förlorade vi mycket och det blev mycket kostsamt för mig. Den största förlusten för mig var fakta (antal besökare) och flera rapporteringar som gick förlorade. Antalet besökare skulle idag ha varit minst det dubbla istället för dagens just över 700 000 besökare. En stor förlust för mycket litet profit.

Mandatperioden 2014-2018 tystades tidningarna ner och nu har det kommit så långt att inget mer får skrivas eller publiceras än vad k-chefen dikterar. Självklart får kompisarna och släkten komma med önskemål bara de inte är vänner till Kommunpartiets ordförande.

Kommunpartiet.nu kommer att fortsätta som vanligt för kommunens bästa.

Kvar var den här sidan och ”dialog Vansbro kommun” som administrerades av en mycket duktig lärare som tvingades att lägga ner pga. att medborgarna fick veta för mycket som inte var i verksamhetschefernas eller några politikers smak. Dåvarande K-chefen ville visa styrka och tvingade fram nedläggningen, men klarade sedan inte själv att stå emot kärringtrojkan.

Den sidan togs över av ”nazister” som styrdes av någon som hade stuckit till ett annat land och trodde han kunde skrämma mig, då alla politiker inte tordes säga emot honom. Vad som hände med den sidan vet jag inte?

Den här hemsidan www.kommunpartiet.nu har blivit en nyhetskälla för i första hand kommuninvånare som vill läsa om sanningen och om vad som pågår bakom kulisserna och de avslöjanden som tvingar förvaltningen att erkänna sina misstag och lögner. Ett exempel är de senaste lögnerna som ledde till KF beslutet om att bevilja ”läsplattor” till endast en del politiker. Nu påstår de att de inte har sagt att det är billigare än papperstryck och postkostnaderna. Förstår ni nu varför jag vill byta ut hela inkompetensen.

I andra hand är det politiker som behöver informera sig om de beslut de har tagit och vill ha en förklaring för. De flesta vet nämligen inte vad de har sagt ja till, men även en källa till dem att hämta kunskap, analyser och instruktioner. En av mina hatare mejlade sina partikamrater ”på den sidan finns mycket begärliga fakta ” att läsa och lära sig.

Men som vanligt är alla välkomna till demokratins fäste. Demokratin i vår kommun har blivit utbytt mot lögner, propaganda och skendemokrati som styrs av tjänstemannaväldet.

Demokratin lämnade kommunen tillsammans med Gunnar Magnusson som ofta kunde sätta stopp för några idioters maktbegär och deras härskarmetoder både inom sitt parti, förvaltning och politik. Övriga politiker är nöjda så länge arvoden är lagom höga. Ett bevis för det är Kd:s förslag med att avskaffa utskotten, men först efter mandatperiodens slut. Kd:s förslag är en bluff, han är rädd för repressalier. Jag säger snarast möjligt att de är enbart en belastning och behövs inte. Det förslaget kommer inte att diskuteras, de har ju precis tredubblat sina arvoden.

Facit är att korruptionen inte kommer att upphöra i Ryssland, inte i Bruxelles/Brussels, inte i Bagdad, inte i Vatikanen och inte heller i Vansbro kommun.

Vi kommer att göra vårt bästa att avslöja vad vi kan, därför har vi nu med hjälp av en konsult gjort hemsidan säker och ren från hackare och även ren från några skojare i närområden som visste precis vem jag är. Duktiga individer som driver med strömmen för att överleva.

Det var inte ryssar som ville åt mig och mitt parti, troligen var folk inhyrda av politiker eller deras sympatisörer.

Jag var tvungen att avslå publiceringen av flera inlägg och kommentarer. En kommentar från Socialdemokraterna angående min kommentar på deras tidningsdebatt kommer jag att kommentera, trots att jag inte kan ryska.

Wahan Ohaness Harutun, Grundare och ordförande Kommunpartiet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.