Köp ut dem eller avgå själv.

Efter de ansvarigas misslyckande inom förvaltning och politikernas ledning att vitalisera Kommunfullmäktige som ledde till flera fall ”trolöshet mot huvudman” som nu eskalerar med att bestraffa de mest drabbade och hjälpbehövande i samhället genom att inte bevilja dessa människor det statsbidraget (habiliteringsersättningen) som jag anser vara en rättighet som alla andra krav för de LSS drabbade.

Demokratin är fragile sa Joe Biden i kväll

97% av statsbidraget lämnades tillbaka till Socialstyrelsen istället för att dela ut det till gruppen som pga. covid-19 inte ens behövde delta.

Centerpartiets lednings oförmåga och de övriga politikernas ”feghet” har redan förstört kommunens ekonomi och nu fortsätter de att förstöra även denna sköra människors hälsotillstånd både fysiskt och psykiskt. Jag rekommenderar Centerpartiets ledning att börja rensa i sina led. Hatfulla personer med mindervärdighetskomplex får inte sitta i en ledningsposition (absolut inte som ordförande) oavsett uppdraget. Se bara vad som pågår i USA.

För Kommunens bästa

Vi har inte fått vårt uppdrag som förtroendevalda av medborgarna för att försvara chefernas och politikernas maktmissbruk och deras egenintressen. Inte heller ska vi plundra folkets statsbidrag som är deras rättighet för att skydda och finansiera chefernas saftiga löner och politikernas tredubblade arvoden för att fortsätta med sitt maktmissbruk.

Det som nu blir praktiserat i vår fina kommun av inkompetenta politiker och verksamhetschefer är inte acceptabelt längre.

Ks-ordföranden Stina Munters liksom k-chefen Catharina Willman undviker svara på min fråga varför Skolchefen fick sparken troligen pga. att hon inte ville göra sig skyldig till att inte ha uppfyllt sitt uppdrag på ett lagligt sätt. Hon försvarade elevernas rättigheter till bättre undervisningsmöjligheter. Vi har även information om flyktingsförhållandena som har spelat en stor roll.

Det som Stina Munters ger ifrån sig i tidningen om flyktingsituationen är rent hyckleri. Minst hälften av hennes parti och hennes alliansmedhjälpare passar bättre i ett annat parti.

Statsbidragets/habiliteringsersättningens syfte är att stimulera deltagarna till att bibehålla eller öka sin närvaro i deras verksamheter. Men det verkar som om svågerpolitiken hindrar dessa ansvariga att acceptera rättvisan och agera som hederliga medborgare.

Vi vet också att ingen av dessa politiker har ens vetat att dessa nya tillägg har funnits. Nu ligger bollen hos Stina Munters att försvara demokratin. Hon sparkade Skolchefen för att själv få sitta kvar och nu gäller det att sparka socialchefen eller avgå själv.

OBS: Kommunpartiets nästa krav är att samma rätt ska gälla för alla (det tycker Centerpartiets ledning inte om. Skolchefen fick sparken trots att hon enligt Ks-ordföranden Stina Munters (C) hade gjort ett bra jobb. Därför anser vi att även Socialchefen har rätt till att få sparken.

Wahan Ohaness Harutun Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun, 2021-01-21


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.