KP överklagar felaktigt KF-beslut!

Även den 29 september fick KP inte närvara vid KF-mötet. Anledningen till att vi inte får vara med är politikernas och förvaltning ledarnas hat emot mig och mitt parti. Det enda svar de kan komma med är du kan överklaga beslutet. En förklaring för sitt felaktiga beslut som jag ska överklaga anges inte. Men nu vet vi att politiken och förvaltningen vill lägga locket på att de varken har den personella kompetensen eller pengarna för tekniken. Detta bekräftar mina påståenden igen, utan konsulter inga prestationer.

Vänster eller höger, fråga inte regulatorn!

Det kommer inte att ändra mitt påstående att Centerpartiets nuvarande ledning är en plåga för kommunen.

Efter att jag hade publicerat att jag kommer att överklaga KF- mötet fick vi informationen om att kommunen i nuläge varken har den personella eller de tekniska resurserna att genomföra ett sådant möte. Skrivelsen var skriven den 20 april 2020, men vi fick inte se den förrän i oktober. De avslöjandena fick vi inte se tidigare. Syftet med lögnen var att undanhålla KP från mötet, men KP: s interpellation tvingade dem att hålla sig till sanningen med sina skriftliga svar.

Vad är näst?

Jag kan nu efteråt konstatera att även övriga politiker inte har sett den (förvaltningsskrivelsen). Det bevisar gruppledarnas svar på min fråga om vad de tänkte gällande att KP inte fick delta pga. att KF-ordförande inte tillåter ”distansmöte”? Svaret från tidigare C- politiker som hade vandrat till SD och senare till (LPo) med förklaringen ”det är samma parti som SD” och en del av moderaternas svar var direkt frivola och skabrösa. Vänsterpartiet och Centerpartiet kommenterade inte alls för att undvika repressalier. Kristdemokraterna rättare sagt T Larsson undrade varför det gick bra att använda det vid andra möten som Ks möten mm. NE Edlund höll med Larsson. Nu har jag fått bekräftat av chefssekreteraren att ingen hade sagt att distansmöten fungerade bra. Son vanligt, inga trovärdiga förklaringar från förvaltningen. Mytomanerna inom cheferna blir fler.

Vi gör skillnaden, det ärliga KP!

De kontinuerliga misslyckandena tvingar cheferna att ljuga för att klara sig även om det blir på bekostnad av skattebetalarnas pengar. Weigels lögner är en del av hans personliga karaktär och uppfostran förstärkt av de kontinuerliga misslyckandena.

Jag har i flera år och vid flera tillfällen yrkat på att DB ska upphöra, men det vore ett erkännande för politikernas och förvaltningens misslyckande. Nu är det så att man kallar demokratiberedning för ett möte med möjlighet till distansmöte.

Problemet är att i nuläget finns det varken personella eller tekniska resurser att genomföra ett distansmöte, men k-chefen och Centerpartiet kan ju göra vad de vill när det gäller att isolera KP och dess ordförande och resten av partierna tiger och accepterar förnedringar för att inte förlora sina arvoden.

Vi i Kommunpartiet kommer att hålla oss till folkhälsomyndigheternas rekommendationer tills Vaccinet kommer eller ett lagligt säkert distansmöte ordnas av kommunen. Tills dess fortsätter jag att anklaga kommunen och politikerna inom alla partier för diskriminering mot mig och mitt parti.

På frågan om hur många politiker har begärt distansmöten blev svaret att man ”gissar” en handfull. Man gissar, men jag gissar inte, men vet att kommunen är bankrutt och efter mina avslöjanden kommer nu politiken och förvaltningen att börja skriva i tidningen igen hur duktiga de är.

man kallar det effektivisering, men menar besparing

Jag kanske skriver lite till om vad de starka grabbarna Hed och Skagerling hade skrivit om mig och mitt parti för att vara tydliga om vad som pågår inom politik och förvaltning. Men fick rekommendationer att inte förnedra mig till nivån av misslyckade politiker.

Efter skandalen med skolchefen, politikernas och förvaltningens skamliga beteende mot en personal kommer jag att avslöja KSAU: s skamliga beteenden. Konsultens uppdrag är inget annat än att göra skolan till en budgetregulator.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun

Det ärliga partiet för kommunens bästa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.