KP: s Harutun vs Etablissemanget!

Jag rekommenderar att ni först läser rapporten ”KF beslutet som inte fanns”.

Efter den skamliga händelsen då dessa så kallade förtroendevalda ljög för folket som gav dem det förtroendevalda uppdraget. Nils Erik Edlund anklagade mig för att ha gjort hans lögner till ett politiskt ärende. Så blir det när man avslöjar etablissemanget, istället för att hederligt be folket om ursäkt och lämna sitt uppdrag. Han är mer intresserad i arvoden än i sitt uppdrag.

Skamligt tycker jag, ett äckligt och morallöst beteende.

Vansbro kommun 3 X

Det var torsdagen den 27 april 2017 då dessa ”tunga politiker” bevisade sin inkompetens som vi alltid har anklagat dem att vara. För att rätta till sitt skamliga beteende och sina lögner kallade de till ett ”dialog” möte med Äppelbofolket vid Äppelbo marknaden. För rättvisans skull måste nämnas att K-chefen Fredriksson inte var närvarande vid möte i bygdegården Blåbandet.

Den här så kallade ”dialogen” som är en reklam för C och S partierna betalas naturligtvis av kommunen, samtidigt som vi övriga partier i oppositionen, Kommunpartiet, Sverige Demokraterna  och Vänsterpartiet måste betala själva om vi ska kalla till en ”dialog” med medborgarna.

Som bekant är får vi p.g.a. förvaltningens inkompetens och med stöd av C, S och övriga allianspartierna inte något partistöd. Men dessa otrovärdiga (förtroendevalda) har ju makten och de skäms inte att missbruka det för sina egenintressen.

Runt kommunens tält vimlades det av centerpartister. Jag råkade träffa en av dem vid blomsterställningen och frågade om personen hade glömt att sätta på sig sin gröna jacka? Svaret var nej, vi blev tillsagda att inte ha på oss gröna eller röda jackor för att inte väcka misstänksamhet.

Detta är ett dubblat maktmissbruk av politik och förvaltning, men vi är bara fem förtroendevalda i opposition mot 26 i KF och jag är ensam mot tio i Ks. K-chefen och övriga förvaltningschefer som konstant är fientligt inställda mot mig är inte medräknade. Jag har flera exempel som jag har varit med om i utlandet som påminner mig om korruption och egenintressen i vår fina kommun. Inget att vara stolt över.

Men hur kommer vi att lösa problemen?

Jag har lovat flera rapporter som jag ska skriva, men den här frågan har prioritet.

Wahan Ohaness Harutun.

Kommunpartiet, Alternativet För Kommunens Bästa


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.