KP: s Harutun VS Etablissemanget.

Lösningen!

Frågan var hur ska vi lösa problemet? För att hitta lösningen måste vi först analysera problemet. Jag vill börja med min analys då jag i början av mitt första politiska uppdrag vid ett informationsmöte (dialog) i församlingshemmet i Dala Järna fastställde/anklagade ”trojkan” för skolans och för det ekonomiska misslyckandet. P.g.a. etablissemangets mindervärdighetskomplex fortsätter diskrimineringen mot mig som vanligt. Jag kan konstatera att skolan även under den nuvarande ledningen kommer att misslyckas. Jag ser samma tecken och hör samma lögner och uttalanden.

Jag ljög inte, Jag sa inget.

Vi förlorade ett mandat vid senaste valet p.g.a. att tidningen inte vågade skriva det vi ville. Vi syntes inte i tidningen. Folk ringde och frågade om jag hade slutat med politiken. Kommunledningen hade skrämt redaktören till tystnad.

I år har vi kontaktat Falu Kurirens chefredaktör och andra redaktörer och jag anser att man inte är intresserad av att försvara demokratin och gör det enkelt för sig för att spara pengarna för sina ägare, struntar i oppositionen och lämnar ansvaret till kommunens kommunikator för att sköta det som redaktören i Vansbro och Falun får skriva om.

Vi kommer inte att tigga för att få vara med i tidningen, men Falu Kuriren och hela Mittmedia koncernen får skämmas för sin demokratifientliga inställning och diskriminering av oppositionen. Vad vi ser här är en upprepning av Håkan Juholt historia i mini format.

Detta hade varit en del av lösningen, men just detta är vad tidnings redaktören, C, S och Kd har kommit överens om, därför kommer jag att starta en egen ”tidning”  själv.

När en redaktör vägrar att publicera ett brott som begås av Vansbro Teknik AB, DVAAB och vid närvarande av Ks ordförande, förste vice ordförande, Ks andra vice ordförande, KF ordförande som tillsammans har över femtio uppdrag då är det ett stort fel, då är demokratin i fara och korruption och maktmissbruk är givet. Varför vägrade Thomsen att publicera om den brottsliga handlingen.

Politiker, förvaltning, kommun kommunikatör och redaktören har kommit överens om att inget (avslöjanden) som kommer från KP: s ordförande W Harutun få publiceras och jag har nu fått nog.

Det som vi ville ha publicerat och Thomsen inte vågar skriva om är det som skrämmer övriga partier och förvaltningen.

  1. Överskottsmålet höjs till 5 procent istället av okvalificerade 0,25 procent.
  2. Minskning av personalen med 100 personer. Senast till april 2018.
  3. Detta betyder en halv miljard kronor extrainkomster på tio år. En skuldfri kommun.
  4. Detta betyder att Vansbro kommun om några få år blir en av landets rikaste kommuner.
  5. Detta betyder bästa skola, bästa vård och bästa kommun att leva och bo i.

Men detta tillåter kommunen inte att publiceras av Falu Kuriren och Thomsen törs inte att säga emot. Han får publicera att man har beviljat att starta arbetet med aktivitetsparken.

Jag och Thomsen vet ju vad som hände honom under förra mandatperioden. Thomsen kommer att vara lydig och strunta totalt  i demokratin och nöja sig med att rapportera om hästar, olyckor, bönder, potatis och göra som kommun kommunikatorn tillåter för att bli accepterad i kommunen.

Vad de inte vill att ska publiceras är deras lögner till dem som har gett dem det förtroendevalda uppdraget.

Ytterligare krav kommer vi inte att avslöja nu p.g.a. att man kopierar våra förslag och lägger dem om några månader som sina egna.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.