KP säger nej till olagliga distansmöten!

KP säger nej till olagliga distansmöten!

I kväll den 17 november 2020 är det KF möte igen där Kommunpartiet inte kommer att när- vara på grund av att kommunen varken har de personella eller tekniska resurserna att möjliggöra ett sådant möte som uppfyller lagkravet.

Tack Gunnel Gustafsson

Kommunfullmäktiges ordförande Uwe Weigel skriver ” jag tillåter inget deltagande på distans eftersom vi inte klarar att säkerställa lagkravet för deltagandet på distans”.

Samma sak var beslutat i förväg för mötet i september.

Den här gången säger jag vad Weigel vill höra.

Kommunen har varken de personella eller de tekniska resurserna för att möjliggöra ett sådant möte. Vi kommer inte att del ta vid mötet som inte uppfyller lagkraven.

Nu kan Weigel skriva i protokollet att KP vägrar att delta vid mötet pga. kommunen inte kan garantera lagkravet.

Skillnaden den här gången är att Weigel har gått för långt och GG fått nog av diskriminering, maktmissbruk och hatspridning. Han har fått kalla fötter efter att GG läxade upp honom att det finns misstroendevotum och andra möjligheter att bli av med honom och centerpartiets hatspridning.

Ingen kommentar!

Jag har överklagat deras diskriminerande beslut och kommer att fortsätta hela vägen.

Inte nog med hans eviga misslyckanden och maktmissbruk nu när statsministern, myndigheterna, ministrar och experterna varnar för smittspridningen mejlar han gruppledarna och ville normalisera Kf-mötet. Alla 31 ledamöter skulle få delta vid möten för att han ska slippa ansvaret för sin flopp.

Nu vill jag inte avslöja för mycket, men Larsson och Skagerling hade tänkt lite längre än ”ordföranden” vilket inte är så konstigt. Jag tyckte att det är dumt att normalisera KF just nu. Men vad kan man förvänta sig av en okunnig person? Tror mig eller inte, men jag tycker det är synd om honom.

Nästa rapport om S Munters ansvarslösa populistiska propagandaspridning av våldsbejakande extremism i Vansbro kommun. ”alla vi vet att hotet är minimalt” Sluta sprida osanning för att mörklägga era ekonomiska och sociala misslyckanden.

Grundare och ordförande för Kommunpartiet, Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.