Kris i Vansbro igen!

Jag har fått några telefonsamtal angående min kommentar gällande de nittio punkter besparings/försämringsförslag som förvaltningen med hjälp av politiken vill sätta stopp för sina kontinuerliga misslyckanden med.

Bild WOH

Jag härmed vill tacka er för stödet på mitt sätt och lägger några aspekter och fastställande till det jag tidigare skrivit.

Några uttalanden av k-chefen som bekräftar mina påståenden att verksamhetscheferna fortsätter med sina misslyckanden och måste genast bytas ut för att få ordning i hela organisationen.

Tidningen skriver, Kan vi effektivisera verksamhet och minska på andra kostnader så behöver det ju inte bli lika många tjänster, säger kommunchefen Catarina Willman. Hon konstaterar även att det bara krävs ett politiskt beslut i cirka tio procent av de 90 besparingsförslag som nu ligger på bordet.

Jag vill börja med att rekommendera förvaltning och politik att börja med att gå igenom uppdraglistan och glömma sin bluff besparingslista. Där finns det uppdrag från Ks sedan 2015 som verksamhetschefer inte varit kompetenta att lösa och politikerna inte törs ta upp för att undvika repressalier. Sedan är det bara att lösa problemet med antal personal men det kommer de att misslyckas med ändå.

Dessa punkter k-chefen pratar om har Ks vid flera tillfällen uppdragit förvaltningen till att lösa snarast möjligt då det inte kräver politiska beslut, men verksamhetscheferna är inkompetenta och politikerna saknar ledningsförmåga. Det är bäddat för ett misslyckande igen.

Mitt krav består fortfarande ”köp ut dem nu”.

Obs: Sedan 2011 har två tidigare K-chefer misslyckats med att effektivisera verksamheterna. Förvaltning och politikerna kopierar KP:s krav, men saknar vår vilja, vårt strävande och ledningskompetensen inom Kommunpartiet.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.