Kvinnohataren!

Kvinnohataren?

Korttid efter att jag hade kommit i gång inom politiken fick jag ett email av Falu-Kurirens redaktion då tre kvinnliga politiker hade anklagat mig vara en ”kvinnohatare” och om jag ville besvara kritiken. Jag tackade ja, besvarade kritiken och saken var klar för mig. Vad anklagelserna berodde på visste troligen kvinnorna inte själva, inte heller var någon annan intresserad av det heller för det fanns ingen anledning till anklagelserna.

Det roligaste med det hela var att då en politiker frågade mig Wahan hur visste du att de hade skickat in en insändare emot dig? Det var roligt att höra vad övriga politiker var intresserade av. De tog dessa kvinnliga anklagelser inte på allvar heller. För min del har jag inget emot att flickorna ville göra sig intressanta, det tycker jag är normalt, det gör även män.

Det kan bero på att man anser att jag verkar vara arrogant och tillbakadragande i tjänsten. Jag fick mitt uppdrag inte för att vara ”snäll” mot mina politikerkollegor kvinna eller man, men för att företräda mina väljares och medborgarnas intressen. Dags för övriga politiker att de på allvar ska göra det med. 

I Kommunpartiets stadgar finns det inte ett ord om skillnader mellan kvinnor eller män. Den som vill in i partiet måste vara ren i sina tankar. Hos oss är alla lika. Sjuka personer som inte kan hålla händerna under kontroll kommer inte in i KP.

Vem var det som sa Wahan har du inte fattat att det är ”kärringtrojkan som styr kommunen”. Det var inte någon kvinnohatare ”man”. Det var en kvinna inom politiken som sa dessa ord.

Vem var det som sa Wahan ”kommunen styrs snart enbart av kvinnliga sjuksköterskor, det måste vi sätta stopp för nu”. Detta var inte heller någon kvinnohatare ”man” som sa det.

Jag kommer inte att namn ge dessa kvinnor för det de sa till mig var i förtroende. De får gärna berätta det själva till ”Runnberg” och hälsa från mig.

Jag har tidigare sagt att jag är fri från alla negativa influenser och så kommer att förbli även i framtiden.

Hos oss i partiet gäller moral, etik och hederlighet.

Wahan Ohaness Harutun Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.