Ledningsgruppens misslyckande

Sverige är kanske världens mest genomorganiserade land. Vansbro en av de mest misskötta kommuner i Sverige. Rätt skött kan vi skapa en bra kommun för våra invånare att bo och leva i.

Kommunpartiet Alternativet. Bild och montage WOH

Som det ser ut  idag under ledning av Centerpartiet och köpta socialdemokrater måste ekonomin saneras vart fjärde år. Politiker talar ofta om behovet av mer resurser.

De senaste åren har C & S och övriga i Alliansen fått massor med pengar. Miljoner AFA försäkringspengar, statsbidrag, enorma mängder migrations och integrations pengar och inte minst 15 miljoner Löfven flyktingpengar.

Vart tog dessa pengar vägen.

Det har blivit något av en accepterad sanning att allting skall lösas med mer resurser/pengar. Inte en fråga om hur vi använder de skattepengar vår fina kommun redan får.

Hushållar vi med dessa skatter och övriga inkomster  kan vi göra det mesta av vad du som kommuninvånare anser kommunen måste göra.

Vad vi behöver göra är effektivisering av administrationen och verksamheterna som fått växa sig stora.

Kommunlednings gruppen som består av två Centerpartister, en Socialdemokrat, fem så kallade högre chefer (verksamhetschefer) och k-chefen även han en Centerpartist har p.g.a. ledningsbrist och trots Kommunpartiets varningar styrt kommunen i den ekonomiska krisen. Gruppen måste förklara sig, måste ta ansvaret och de skyldiga måste helst frivilligt ställa sina uppdrag till förfogande.

Vi måste börja sopa trappan uppifrån. Nu räcker det.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.