Lögnen, Hyckleriet och kompetensbristen fortsätter!

Lögnen, hyckleriet och inkompetensen plågar kommunen, Köp ut dem nu.

Det verkar som om jag har tagit en lång paus med mina rapporteringar, för nu har några oroliga personer hört av sig och vill veta vad Kommunpartiet har att säga om det. Jag blev enormt stolt att höra citat ”utan dina förklaringar och analyser kan vi bara gissa”. Du är den enda som pratar klarspråk.

Kommunpartiets policy bygger på vårt löfte att aldrig ljuga för våra väljare. Detta löfte kommer vi alltid hålla och fortsätta med.

Rapporten om den politiska situationen var jag nästan klar med att publicera, men då kom konsultskandalen, skolchefskandalen och inte minst skandalen om statsbidraget ”Habiliteringsersättningen”. Alla dessa skandal är beroende inkompetent ledning. Den rapporten har jag skickat till kommunstyrelsen och till en journalist som hade lovat att publicera den. Det är tredje gången som de lovar men inte törs publicera mina rapporter.

Nu är ju tidningen gratis och läses av många nöjda kommuninvånare. Då är det ok att de även i fortsättningen ska få del ta av det statligapresstödet. Jämför vi den tidningen med andra tidningar som går till attack mot demokratiska politiker och partier som mig och mitt parti pga. att jag förklarade att deras tidning inte var värt att få det statliga presstödet.

För mig och mitt parti är det mycket viktigt att de LSS behöriga personer som pga. chefernas och de ansvariga politikernas inkompetens inte har fått betalt av statsbidraget ”habiliteringsstödet” ska snarast få sina pengar. Det här är inte första gången politikerna och tjänstemannaväldet bevisar inkompetens.

Kommer ni ihåg 2008? Då avslöjade jag att Rindi fick 2,3 miljoner kronor årligen som kommunledningen fortfarande inte vet varför och vart pengarna har tagit vägen. Samma chefer och samma politiker styr fortfarande, bevisar fortsatt inkompetens och förstör ekonomin.

Facit, betygen till de så kallade höga chefer och de ansvariga politikerna kan inte bli annat än ”Värdelös”. Om Ks-ordförande och ledamöter trots mina anklagelser påstår sig ha läst underlagen och beslutat därefter då anser jag det är verkligen sorgligt. Beslutet och agerandet är lägre än ”kindergartennivå”. Det är illa.

Det politiska klimatet styrs av tjänstemannaväldet och den politiska gruppen som kallar sig för ”vi som skrivit på lista” gör som de blir tillsagda. Bråket mellan dem är redan i full gång. KP kommer som vanligt att hålla ställningen och sin konstruktiva politik som hittills.

Analys vid min nästa rapport. Vilken av Vansbros många mittenpartier ska fortsätta förstöra ekonomin nästa mandatperiod? En repris på samarbete mellan S & C? eller S & C och övriga arvodesjägare. Tjänstemannaväldet och tidningarna har inte beslutat om det än. Ni som vill veta vilka gruppen ”vi som skrivit på listan” är, få ring till Moderaterna eller Centerpartiet.

Wahan Ohaness Harutun Grundare och ordförande Kommunpartiet


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.