Maktmissbrukarpartierna !

12 år av Alliansstyre varav åtta år av politisk prostitution mellan C & S har lämnat djupa spår i kommunens alla verksamheter.

Demokrati till varje pris

Kommunen är ännu en gång (traditionsmässigt) i  allvarlig ekonomisk kris orsakad av tjänstemannavälde och undergivna viljelösa politiker som försöker att pressa fyrkantiga klossar i runda håll för att lösa sina problem.

Den 30 oktober 2017 beslutade man att göra strukturella besparingar på 15 miljoner kronor för att några månader senare i april 2018 förklara ytterligare ett budgetunderskott på 21,6 miljoner kronor.

Det är sorgligt att se hur majoriteten bestående av C, S och A missbrukar demokratin för egenintressen.

Man har skapat ett av tjänstemannaväldet styrd politisk organisation där man inte vågar säga vad man tycker och där man måste hålla sig väl med makten för att inte bli utsatt för repressalier.

För att få ordning inom den överdimensionerade administrationen måste flera chefer lämna sina uppdrag och ersättas snarast möjligt. Vi kommer att göra vårt bästa för att få kompetenta chefer.

När det gäller politikernas maktmissbruk och inkompetens, har ni kära medborgare i vår fina Vansbro kommun möjligheten att den 9 september visa riktningen och det ni vill.

Ingen kommentar. Foto och montage WOH

Den så kallade kommunledningsgruppen kommer att misslyckas igen. Kommunstyrelsen måste revidera delegationerna som ledde till tjänstemannaväldet och få tillbaka makten igen.

Tjänstemannaväldet och de viljelösa politikerna har blivit en belastning för våra verksamheter och personalen, det går inte att acceptera vad som helst.

Wahan Ohaness Harutun

I nästa rapportering, behöver vi revisorer? Jag kommer att rapportera även om Hemsjukvården i vår fina kommun och yrkandet om att sparka tre chefer.


Kommentarer

Maktmissbrukarpartierna ! — 2 kommentarer

  1. Nu har jag hittat dig Hoppas att ALLA i Vansbro läser detta fär det stämmer varenda ord som Du skrivit! En uppmaning till alla i Vansbro Ställ upp pch rösta på Komunpartiet så skall Ni se att vi snart kan få ett blomstrande samhälle dit alla vill flytta!!!!

    • Tack Birgit.
      Sverige är kanske världens mest organiserade land. Vansbro en av de mest misskötta kommunerna. Rätt skött – kan vi skapa en bra kommun för våra innevånare, men allting ska lösas med mer pengar. Inte en fråga om hur vi använder de skattepengar kommunen redan får. Vad vi behöver göra är effektivisering av verksamheter som fått växa sig stora. Men det kan vi inte med dagens svågerpolitik, egen intresse och maktmissbruk. C & S och A har försökt att följa våra rekommendationer, men misslyckades gång på gång och kommer utan oss att misslyckas igen efter den 9 september.
      Hälsningar Wahan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.