Michael Kalasjnikov mötet

Som vanligt blev det så som ”Ks” hade föreslagit, där är fördelningen tio mot en Kommunpartist. Faktum är att vi hade föreslagit skattesatsen till 22:50 och jag sa att vi just nu har råd med att sänka skatterna betydligt mera än så.

Dialog

Dialog

Jag sa att vi i Sverige kan sänka skatten med flera procentenheter utan att det ska märkas nämnvärt. Detta påstående bekräftades indirekt av riksbankchefens uttalande dagen efter.
C & S och övriga samarbetspartierna har misslyckats och nu befinner vi oss på ruta ett igen, men det kommer de aldrig att erkänna. Ekonomichefens varning var tydligt. Att sänka/öka överskottsmålet från 2 % som vi hade föreslagit till 0,25 % kommer att enbart försämra läget ytterligare framöver.
Jag är glad att k-rådet kastar in handduken och k-chefen fick sparken, det var på tiden, sämre än vi har haft det kan det inte bli.
Högst upp under ekonomi stod det tills för några veckor sedan följande: ”Vansbro kommun för en ansvarsfull politik där ekonomi i balans är överordnat övriga krav.”. Detta fick även lärarkollegiet Smedbergskolan som svar av utskottet på sitt brev. Vi ville ha det kvar, men det blev som vanligt nej
Detta var deras policy. Vad de inte visste var att det var ett citat av mig i Falu-Kuriren som de kopierade. Troligen har någon chef fått beröm för det här citatet. Då jag publicerade detta på det här forumet har man strukit bort det.
En troligen avundsjuk Kd politiker blev vansinnigt arg och började med person angrepp och kränkningar emot mig. Ord som jag inte vill använda här. Jag förklarade att jag inte är beredd att förnedra mig till hans nivå och att han får rösta på det förslag som han vill.
I samband med detta vill jag berätta att senast vid ett möte med flyktingar ”ny anlända” har jag sagt till dem att här i Sverige använder man dialog istället för ”Kalasjnikov språket”. Det verkar som om den ”förtroendevalde” har missat det och det kanske är dags för mig att begära polisskydd vid möten.
Fortsättningen och svaret på vår motion om maten och kostpolicy som inte exesterar i kommunen, förvaltningens och politikernas diskriminering och inkompetens publiceras snart på www.kommunpartiet.nu


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.