Motion om motioner del två

Utveckla behandlingen av motioner i Vansbro kommun.

Detta är en motion som jag lämnade till Kommunfullmäktige den 11 september 2011 som man efter längre än ett år besvarades med avslag utan att motionen fanns i handlingarna. Det vill säga att alla utom Kommunpartiets förtroendevalda i KF beslutade om något som man inte ens hade sett eller läst om.

Kommunpartiet, utveckla behandlingen av motioner i Vansbro kommun. Foto & montage WOH

Jag kommer att lämna in motionen för att cheferna i den överdimensionerade administration vaknar upp och börja agera objektivt, prestera eller lämna sina uppdrag. Motionen ska även väcka liv i Kommunfullmäktige och påminna de förtroendevalda  som tröttnat på att närvara vid möten att deras närvarande inte enbart är för fikandet skull. Börja att delta i effektiviseringen av Kommunfullmäktiges möten, försvara demokratin och nöj er inte uteslutande med misslyckanden som förvaltningen vant sig vid.

Den här motionen var en del av mitt tvåsidiga tänkta bidrag till installationen av Demokratiberedningen som övriga ledamöter inte fattade eller inte ville fatta pga. att det kom från mig. Men Bertil Wanke uppfattat värdet av innehållet och fick en del av innehållet i direktiven som gäller än idag. Få se vad som det kommer att hända nu när alla vet att det är mitt bidrag. Ni kommer ihåg då man tog bort mitt krav att ” Vansbro kommun för en ansvarsfull politik där ekonomin är överordnat övriga krav”.

Se en del av våra övriga motioner på www.kommunpartiet.nu   under vår politik, motioner

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.