MYTOMANERNA!

Deras ständiga misslyckanden vanställer dem och gör dem till storljugare!

”Först av allt vill jag ännu en gång tacka Vänsterpartiets Gunnel Gustafsson för hennes tal. Enligt insider information har hennes bekräftande att ”Wahan har rätt i vad han säger” är fortfarande smärtsam hos de flesta berörda och jag kan tänka mig glädjande hos andra”. 

Ännu en gång var det en kvinna som försvarde demokratin!

Varför fick KP inte vara med vid KF-möten de senaste månaderna?

Jag hade klart och tydligt förklarat att jag inte kommer att acceptera revisorernas godkännande att bevilja ansvarsfrihet för Kommunstyrelsen med 35,5 miljoner i underskott (sanningen är nämligen 47-52 miljoner). Alla som satt vid det KF mötet, revisorer, förvaltningschefer och politiker är berörda av det beslutet och därmed är ingen av dem intresserad av att inte få ansvarsfrihet beviljad. Speciellt inte Centerpartiets ledning med Ks ordförande Munters, C-partiets ordförande Hultgren och KF-ordförande Weigel som redan tidigare inte hade fått beviljad ansvarsfrihet, men sitter kvar på sina poster och fortsätter med maktmissbruket.

KF-ordförande Weigel son inte vill KP närvara vid mötet tar följande beslut och mejlar till partiernas gruppledare ”Jag tillåter inget deltagande på distans eftersom vi inte klarar av att säkerställa lagkravet för deltagandet på distans. Vilka är det som begärt distanskoppling? Bara kommunpartiet, övriga politiker son tillhör riskgruppen vill inte förlora sina arvoden och riskerar hellre att bli smittade i stället.

Några veckor senare får jag en skrivelse med avslöjanden att kommunen för närvarande ” Varken har de personella eller de tekniska resurserna för att genomföra ett sådant möte”. Med andra ord vill man tvinga Kommunpartiet till att utsätta sig för smitta och det tillåter jag inte att mitt parti blir utsatt för. Min rekommendation är istället att byta ut inkompetenta politiker och sparka cheferna som inte kan prestera för att kunna uppfylla sina arbetsuppgifter och lagens krav.

Hur mycket maktmissbruk och misslyckanden orsakad av inkompetenta politiker och chefer ska man acceptera? Lämna era poster och släpp fram de kompetenta att ta över. Det räcker nu.

När två parter som ska komplettera varandra för att gemensamt utveckla och leda ett projekt enbart kan existera genom lögner pga. avsaknandet av kompetens hamnar man i den situation vi för tillfället bevittnar i vår fina Vansbro kommun.

Nu är det dags för politikerna och förvaltningen att träffas och besluta vilka av dem måste gå. Inte när och varför.

Så har det alltid varit

Weigel (C) och Centerpartiets ordförande A Hultgren tillsammans med några medlöpare inom politik och förvaltning helt enligt överenskommelsen mellan den nuvarande k-chefen och politiken 2010 och 2018 som driver diskrimineringspolitiken emot mig pga. mitt krav att prestera eller gå och mitt yrkande på att byta några av dem, men helst alla.

Weigel och hans ”vänner” hade inte räknat med att någon politiker skulle våga begära ordet och avslöja hans misslyckande. Han försökte att försvara sig med det som han är bäst på. Nämligen lögner.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.