När rivs hängbron i Saltvik?

 

Del två

Nya bilder från inspektionen för år 2017 har vi inte fått. Hur stort slitaget har varit  under de senaste tre åren vet vi inget om heller (troligen inte de ansvariga  heller).

Hängbro i Saltvik
foto WOH

Här driver förvaltningen med hjälp av sina konsulter ett fult spel igen, som vanligt ska allt mörkas och tystas ner. Jag har försökt att få kontakt med ansvarig chef, men han svarade inte på telefon. Senare fick jag kontakt med kommunchefen.

Det som pågår är inte acceptabelt, vi missköter våra barns framtid och deras skolgång genom uselt styrd skolorganisation, vi missköter våra gamla och deras säkerhet i Söderåsen och Bäckaskog och vi har en ynklig personal/fotfolks policy. Vi har även stora diskrimineringstendenser avseende lärarlönerna som ingen vill prata om. Inte är de kompetenta att ta fram en fungerande internkontroll heller.

Den här ledningsstilen som har bidragit till kaoset måste upphöra. Just nu måste vi planera kostnaderna för Söderåsen, Bäckaskog, ny hemsida för flera miljoner för att sprida förvaltningens lögner och populism. En miljon kronor för föreningsstöd, en överdimensionerad administration utan kontroll och mycket svag ledning som enbart har koncentrerat sig på kvantitet istället för kvalitet.

Flera chefer har suttit för länge på sina poster och överlämnat ansvaret till konsulterna/projektledarna. Dessa chefer som är många måste bytas ut nu. Etablissemanget måste börja jobba hårdare än fotfolket om vi ska överleva. Fisken börjar ruttna från huvudet inte från svansen.

Wahan Ohaness Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.