Nu är det ohederlighet som gäller!

Övertygelsen inom politik och förvaltning att misslyckas igen så som jag enkelt kunde konstatera driver politikerna till att komma med korrumperade och ohederliga förslag som välkomnas av Kommunfullmäktige att tas upp i diskussionerna vid behandlingen av den Strategiska planen för 2020-2022. Härmed kan jag utan minsta tvekan bekräfta Kommunpartiets beslut att yrka på ej beviljad ansvarsfrihet för Kommunstyrelsen.

Vid KF-mötet den 30 september kom flera gruppledare fram till talarstolen och bekräftade att de nu har ändrat sig och är med. Jag visste inte vad de pratade om tills en av dessa ledare tydligt förklarade att ”ja, jag ska också ändra mig och anpassa mig”. Nu var det att gissa vad man menade. Ville denna ledare byta ideologin som S tidigare hade gjort? Eller menade han vara beredd nu att underordna sig tjänstemannaväldets krav?

Ännu förvirrande blev det för mig då LPo ledaren John Säljgård kommenterade att ”självklart är Wahan med”. Tack John för din seriositet, men vad är det jag ska vara med? Jag har alltid offrat min tid för ”kommunens bästa” och kommer inte att ändra mig genom att arbeta för att förstöra för kommunen. Jag kommer inte att stödja en politik som vill sprida ”lögner och ohederlighet” för egenintressen. Det räcker att politiker och chefer ljugit för mycket och nu vill ni att jag ska vara med, men nej tack jag är inte beredd att ljuga för mina väljare.

För politiker har det blivit en lojalitetsförklaring för förvaltningen att attackera mig för att få sina barn, fruar och släkt att få anställning i kommunen. Jag är informerad och vet att minst hälften av dessa som fick anställning genom ”svågerpolitik” är odugliga, men ingen av er törs säga emot dem. Ni behöver ju varandra för att visa enighet mot mig och jag är stolt över att ha tvingat er till att underkasta er tjänstemannaväldet.

Det enda ni gör sedan 2010 då ni politiker och förvaltning bildade konspirationen mot mig är att kunna stoppa Kommunpartiet. Varken jag eller någon annan kan sparka en politiker, men nu är det på tiden att ni för kommunens skull börja rensa inom era led. Det gäller alla partier. Er konspiration, era mindervärdighetskomplex och ert hat mot mig är det som förstör för er.

God natt. Foto och montage WOH

Exempel: Demokratiberedningen har nu existerat i åtta år utan en enda verksamhetsplan, inte ett enda studiebesök, inte en enda dialog med någon. Misslyckandet beror på verksamhetschefens okunnighet. Förvaltningen är inte intresserad av att Demokratiberedning ska utvecklas till ett effektivt organ som meningen är.

Era erkännanden till misslyckandena nu, har jag skrivit om kontinuerligt de senaste åren, med andra ord behöver ni bara fortsätta att läsa om vad ni hittills misslyckades med på Kommunpartiets hemsida, men lösningen har varken ni eller förvaltningen.  Varsågod och fortsätt med era konspirationer mot mig. Ni har redan misslyckas igen utan att veta det.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.