NYAMKO SABONI!

Är hon miraklet vi väntade på?

I min senaste rapport lovade jag att skriva lite om Liberalernas ordförande Nyamko Sabuni och om hon är miraklet som ska vända den destruktiva politiska riktningen som många i Sverige väntar på.

Är hon miraklet alla väntar på?

Jag lyssnade på hennes intervju och kommentarerna på hennes uttalande. Jag fastnade på hennes förklaring och undrade att ingen annan hade konstaterat det hon pekade på.

I tio år har man med alla lagliga och olagliga medel försökt att bli av med Jimmie Åkesson och SD (precis som man gör mot mig och mitt parti i Vansbro kommun) som Sveriges tredje största parti och kommer att förbli.

Nu är det dags att lyssna på intelligensen och strunta i populisterna. Sabuni är kvinnan som Sverige behöver för ett fortsatt demokratiskt och säkert samhälle. Den 28 mars vet vi mer.

Jag har även hört att Anni Löv i en intervju ska ha yttrat avsikter om att få Statsministerposten. Om det vad jag hade hört är sant, då kan jag med 100 % noggrannhet påstå det uttalandet var riktat mot Ulf Kristerson inte mot Lövfen. Så dum kan inte ens hon själv vara.

Med andra ord Ulf, Ebba och Nyamko Alliansen kan leva vidare, men enbart med mig Anni som statsministers kandidat.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.