NYAMKO SABUNI!

ÄR NYAMKO SABUNI LÖSNIGEN? Jag säger JA!

I min senaste rapport om Nyamko Sabuni skrev jag att nu är det dags att lyssna på intelligensen och strunta i populisterna och makthungriga äventyrare. Sabuni är kvinnan som Sverige behöver för ett fortsatt demokratiskt och tryggt samhälle. Den 28 mars vet vi mer.

Jag frågade också om hon är miraklet alla vi väntar på? Det politiska läget som vi upplever i Sverige idag är inte godtagbart längre vare sig nu eller i framtiden. En annan styrordning måste fram för att stärka demokratin och längtan efter trygghet och ett fungerade samhälle.

Bild – liberalerna.se

Att skriva om Nyamko Sabuni just nu två dagar inför Liberalernas partirådmöte och alla de experter, kommentatorer och politiker som bedömer henne kommer att förlora och ”måste” avgå. Det är kanske inte rätt tid av mig att göra bedömningen som går emot experternas bedömande

Men jag är övertygad om att Nyamko Sabuni kommer att bemästra sin uppgift och stärka sin position som partiledare och att hon är en välkommen stark politisk kraft för Sveriges utveckling och framtid. För min del är Nyamko Sabuni välkommen som vår nästa statsministerkandidat.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.