Överläggningar förskola och F-3!

Dessa överläggningar började redan i november 2020 då fick alla inblandade vara med, men inte Kommunpartiet. Konsulten trodde att jag skulle prata om den förnedrande rakningen på plats 286. Men jag konstaterade att minst 75 % av skolorna i Vansbro kommun inte borde få fortsätta undervisningen pga. avsaknaden av behöriga lärare. Det törs och vill ingen politiker prata om. De sitter i samma båt och bär ansvaret för misslyckandet.  

Situationen är mycket allvarligare än vad de utbildningsfientliga partierna under ledning av Centerpartiet vill erkänna. Det efterföljande mötet som även vi fick delta i ignorerade jag då vi inte fick någon information om vad som skulle diskuteras. Igen fick jag vänta i veckor på protokollen. Ansvarig för all information till mig som KP:s gruppledare bestäms av k-chefen.

Igår på eftermiddagen fick jag två mejl i rad, man var verkligen benägen om att jag inte skulle missa att ha fått ”materialet”.

Jag undrade vad som hade hänt och konsulterade mina kamrater och sedan på kvällen kunde vi läsa tidningsskribenternas undran över maktmissbrukarna och deras kontinuerliga misslyckanden.

Dessa höga skribenters frågor till Stina Munters kommer inte besvaras. Jag tycker synd om henne, men hon varken får eller kan svaren. Det är k-chefen som styr inte kommunstyrelsen, Kommunfullmäktige eller politikerna.

Det är så som jag redan i april 2017 konstaterade. Centerpartiet i sin nuvarande ledningsformation är och förblir en plåga för kommunen och dess invånares intressen. De kontinuerliga misslyckandena kommer att fortsätta som hittills. Mitt krav gäller fortfarande prestera eller gå, det räcker nu.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet, för kommunens bästa.

Kommentarer inaktiverade.