Poison Ivy

Poison Ivy   Foto och montage WOH

Poison Ivy Foto och montage WOH

 Jag har tryckt ihop texten för att spara plats. Inga korrigeringar i text eller diktat har gjorts.Jag hade begärt konsultkostnaderna för år 2012 och totalkostnader för Rindi, men efter tre månaders väntan, tröttnade jag för att vänta på besked. Men jag är inte den person som ger upp så lätt.

När det gäller uppdraget för att sköta hemsidan så var kostnaderna för nio månader år 2012 drygt 465 000 kronor. Vi måste sätta stopp för svågerpolitiken och börja investera skattepengarna där de mest behövs, inte på Westhed/Root- Ericssons propaganda för att mörka sanningen. Samtidigt minskar man äldre- boende platserna och köerna växer. Färdigbehandlade patienter ligger kvar i Mora och Falun och kommunens befolkning rankas som länets mest bidrags- beroende. Dags för en förändring nu.Svågerpolitik och maktmissbruk har blivit vardagsmat i kommunen efter den politiska prostitutionen mellan S och Alliansen. Vi krävde rensning för att samarbeta, men de beslutade sig för korruption och svågerpolitik. Cheferna begår brott utan att en polisanmälan görs pga. rädslan att själv bli avslöjade.

 

Hej Wahan!

 Jag har möten hela dagen men lyssnade av Ditt meddelande. Jag uppfattade att Du vill ha information om

Åsa Larssons uppdrag (Konsult redaktionen)

Stina Munters uppdrag och anställning (konsult)

Per Fontins uppdrag och anställning (konsult)

Kommer att återkomma till Dig så snart jag kan men det kan dröja till nästa vecka då jag har kommunchefsträff i morgon och ledigt på fredag. Mvh Elisabeth

 Hej Wahan!

Jag tar fram kopior av de avtal Du efterfrågar och skickar till Dig. Anställningen av Per och Stina har jag gjort, avtalet med Fönsterbacken är träffat efter beslut v g åtgärdsplanen. Avtalet är undertecknat av mig.

Vad gäller arbetet att leda förstudien gick jag ut till chefer samt Näringslivssamverkan och efterfrågade tips. Det är svårt att hitta personal för den här typen av korta uppdrag och dessutom på deltid. Vidarebefordrar det mail som gick ut.

Vad gäller kostnaden för informatörsuppdraget arbetar jag på en sammanställning till (jag har tagit bort ett namn) som efterfrågat denna. Jag ska se till att skicka den också till Dig.

Du är välkommen att återkomma om Du har kompletterande frågor! Mvh Elisabeth

 Från: Wahan Ohaness Harutun.  Skickat: den 6 mars 2013 18:46
H  Hej  Elisabeth! Tack för mejlet.

Jag skulle gärna vilja ha en utförlig dokumentation (avtal, beslut mm) för att själv kunna räkna ut kostnaderna som jag anser vara mycket större.

Jag vill även veta vem som har tagit besluten för anställningarna och om tjänsterna var utannonserade speciellt när det gäller Stina Munters anställning som jag är lite misstänksam över den tjänsten.

Mvh. Wahan

 from: Elisabeth Rooth Eriksson Sent: Wednesday, February 27, 2013 11:27 AM

To: mailto:wahan1@telia.com

Hej Wahan! Nedan svar på Dina frågor:

Per Fontin:       Anställd för uppdraget kring Lokala servicepunkter. Anställning löper ut sista februari men förlängs troligen ca 2 veckor. Finansiering till 100% genom Länsstyrelsen och projektet Hållbara servicelösningar. Lön ca 27 000, 60% tjänstgöring.

 Stina Munters: Anställd för att leda en förstudie kring framtida användning av järnvägsstationen. Anställning fr o m februari t o m juni 2013. 20 timmar/vecka. Månadslön 12 500 kronor. Finansiering genom Leader DalÄlvarna. Vi lämnar en medfinansiering på max 32 tkr.

 Åsa Larsson: Anställd efter genomförd direktupphandling. Omfattar tre delar; Produktion av personaltidning, löpande uppdatering av hemsidan, uppdatering pressrum, totalt 248 tkr. 490 tkr/timme för tillkommande beställningar.

 Återkom gärna till mig om Du saknar någon information! Mvh Elisabeth

 from: Elisabeth Rooth Eriksson Skickat: den 13 december 2012 16:53
Till: Chefer; ’Oskar Lundgren’; ’Stina Munters’ Ämne: Förstudie järnvägsstationen

Hej! Vi har beviljats medel till ca 50% tjänst i fem månader (fr o m 1 februari) för en förstudie kring järnvägsstationens framtida användning. Jag är mycket tacksam för tips på personer som skulle kunna vara lämpade för uppdraget. Vi söker någon som kan se möjligheterna, föra dialog med våra medborgare och företagare och ta fram ett konkret förslag. Vet ni någon – ta kontakt med mig eller be den personen ta kontakt! Mvh Elisabeth

Publicerat av WO Harutun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.