Politikerna visste ingenting!

Politikerna visste ingenting om vad som pågick i förvaltningen i fråga om statsbidraget ”habiliteringsstödet”. Därmed är Kommunstyrelseordförande svar på mina frågor enbart en synopsis.

I en tid där kommunledningen tar oss från den ena skandalen till den andra förväntar man sig av Kommunpartiet att skriva om just dessa misslyckanden. Senast i raden den här gången är självmordskandalerna och den fortsatta och intensiverade mobbning och diskrimineringen mot mig och mitt partis kamp för de LSS berättigade personer att få sina rättigheter och deras ”dagpenning” som chefer och ansvariga politiker har undanhållit dem.

Ännu en gång bevisade våra ”höga chefer” bristen på kompetens för att sköta sina uppgifter och våra politiker hjälper till för att tysta ner skandalen för deras gemensamma misslyckanden.  Ärligt talat tittar man på besättningen av ledningen blir skälet till misslyckandena lättförståeliga.

KSAU Kommunstyrelsens arbetsutskott anser nog inte att LSS berättigade personer är värda att bli uppmuntrade för att utveckla sig genom ett statsbidrag som ”rehabiliteringsstödet”. De pengarna har dessa politiker och chefer skickat tillbaka till staten. Kan ni förstå logiken?

Habiliteringsstödet där den så kallade kommunledningsgruppen ”tillgodogöra sig” dagpenningen av den mest utsatta gruppen i samhället. Värst av allt försvaras dessa tjuvaktiga beteenden av chefer och de flesta politikerna inom Alliansen och Socialdemokraterna.

Svaret jag fick av Kommunstyrelseordförande Stina Munters som jag antar är Kommunstyrelsens svar är som vanligt paradox. S Munters skriver om frågor som hon själv gärna vill prata om. Mina frågor gäller de uteblivna betalningarna för 2019 och uppmaningen för 2020 att penningen ska betalas ut.

Kommunstyrelsen svarar inte på min upprepade begäran om en utredning heller. Jag ser detta som diskriminering och mobbning och en ansvarslös handling. Man erkänner maktmissbruk orsakat av intolerans och kompetensbrist, men nekar samtidigt ansvaret.

Jag har hittills vid tre olika tillfällen begärt utredning för att få lösa dessa diskrimineringar och mobbningsproblemen mot mig och mitt parti, men den så kallade gruppen ”vi som har skrivit på listan” namnet kommer från Moderaternas gruppledare och gruppen leds av centerpartister som tillsammans med andra partier vill bli av med Kommunpartiet. De använder samma metoder som de använde mot miljöpartiet som tvingades lägga av. Men vi står starka och eniga mot orättvisa, egenintressen och maktmissbruk.

Förvaltningens och därmed politikernas kontinuerliga misslyckanden ska inte betalas av de mest behövande och svagaste i samhället, de LSS berättigade personerna. Det är bevisat att ansvariga chefer och politiker har misslyckats med sitt uppdrag och måste ta ansvaret. Det är ingen som har tvingat dem att ta uppdraget.

Vi har ju redan överklagat besluten om KP: s uteslutning att delta vid KF-möten och vi har förklarat att alla beslut som har tagits vid KF-möten utan KP:s närvaro för olagliga och vi vet redan nu att vi kommer att vinna. Det vet även våra hatare som de höga cheferna, politikerna och skribenterna som kallar sig journalister.

Nästa rapport: Är Nyamko Sabuni miraklet som jag skrev om tidigare för att befria Sverige ur mittenpolitikens dilemma.  Och är hon vår nästa statsministerkandidat eller är hon för ”LIBERAL” för en del av svenska folket.

Wahan Ohaness Harutun

Grundare och ordförande Kommunpartiet Vansbro kommun


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.